Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jadon Sancho se simte ”umilit” și scos ca țap ispășitor la Borussia Dortmund

Vlad Dumitrescu

Actualizat 24/11/2019 la 14:46 GMT+2

Jadon Sancho, tânărul englez care va pleca cel mai probabil la vară de la Borussia Dortmund, se simte ”umilit” la clubul german după mai multe evenimente din ultimele săptămâni.

sancho

Credit imagine: Getty Images

Primul semn a venit luna trecută când adolescentul de 19 ani, crescut de Manchester City, a fost scos din lot și amendat de Dortmund înainte de meciul cu Borussia Monchengladbach pentru că a venit prea târziu de la echipa națională – Sancho a fost criticat public atât de managerul Lucien Favre dar și de directorul sportiv Michael Zorc.
Relația dintre club și Sancho s-a deteriorat apoi după înfrângerea cu 4-0 de la Bayern Munchen acum două săptămâni. Sancho a fost apoi schimbat în minutul 36 iar Favre a recunoscut că decizia sa nu a avut legătură cu vreo îngrijorare privind o accidentare, ci a avut loc din cauza performanței englezului de pe teren.
Conform surselor The Athletic, aceste evenimente l-au făcut pe Sancho să se simtă ”umilit, scos ca țap ispășitor și neprotejat” de angajatorii săi.
Jadon Sancho, Borussia D

Sancho, dorit de Liverpool, Manchester United și Real Madrid

Jucătorul englez s-a bucurat un progres spectaculos de când a ajuns la Dortmund de la Manchester City în 2017 pentru în jur de 10 milioane de euro. Sezonul trecut Sancho a reușit 13 goluri, 16 pase de gol în 43 de meciuri și astfel a primit un nou contract îmbunătățit iar valoarea sa pe piață a crescut.
De Jadon Sancho sunt interesate mai multe cluburi europene importante precum Real Madrid, Manchester United sau Liverpool. Conducerea Borussiei pare hotărâtă să îl vândă în vara lui 2020, însă se pare că acest ultim sezon în Dortmund va fi unul tensionat pentru englez.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo