Răbdarea, perseverența și dorința au reprezentat principalele arme pentru Mamadou Doucoure, fundașul senegalez al Borussiei Monchengladbach care a ajuns pe Borussia-Park în 2016, transferat de la PSG în iulie, dar care a debutat în Bundesliga de abia ieri. În vârstă de 22 de ani, Doucoure și-a făcut debutul la profesioniști de abia ieri.
S-a întâmplat în meciul dintre Monchengladbach și Union Berlin, scor 4-1, din etapa a 29-a a Bundesligii. Doucoure a fost introdus pe teren în minutul 90, l-a înlocuit pe Florian Neuhaus, și chiar dacă a evoluat doar pentru trei minute, bucuria lui a fost nemărginită. Reprezentanții media ai clubului au fost și ei nerăbdători pentru acest moment, iar când Doucoure a intrat pe teren, aceștia au postat pe contul oficial de Twitter: "Se întâmplă!"
Bundesliga
Campioana Germaniei debutează cu o remiză în noul sezon! Ce s-a întâmplat în Gladbach 1-1 Bayern
13/08/2021 LA 21:12

Patru ani între data transferului și data debutului pentru Doucoure

Explicația acestei întârzieri uriașe cu care a debutat Doucoure este aceea a numeroaselor accidentări pe care le-a suferit în ultimii patru ani. Totuși, fundașul Borussiei s-a arătat încântat de momentul din partida cu Union Berlin, așa cum reiese din postarea lui de pe rețelele de socializare, pe care a denumit-o "Nu renunța niciodată".
Bunul lui prieten, atacantul Marcus Thuram, l-a ajutat pe Mamadou să nu uite niciodată ziua în care a debutat pentru Borussia Monchengladbach și l-a sărbătorit pe teren. Mamadou Doukoure ocupă poziția de centru în defensivă, s-a născut în capitala Senegalului, Dakar, dar joacă pentru Franța, acolo unde a strâns 6 selecții la naționala U16, 15 selecții la naționala U17 și 11 la U18.
https://i.eurosport.com/2020/05/31/2826448.jpg
Premier League
Klopp a pus ochii pe un mijlocaș din naționala Germaniei! Pe cine vrea în locul lui Wijnaldum
12/06/2021 LA 11:13
Bundesliga
Borussia Monchengladbach, postări virale după ce a învins campioana Bayern Munchen, de la 0-2
09/01/2021 LA 07:56