Havertz este unul dintre cei mai doriți jucători din Europa. În ultima vreme, mijlocașul de 21 de ani a fost urmărit de scouterii celor de la Real Madrid, Bayern Munchen, Liverpool, Chelsea și Manchester United, însă sursa citată susține că acesta s-a hotărât în privința viitorului său. Prin urmare, dacă se va ajunge la un numitor comun din perspectiva sumei de transfer, Havertz va evolua pe Santiago Bernabeu, începând din sezonul următor.
În ciuda faptului că încă nu s-a ajuns la un acord între cele două cluburi, se pare că oficialii clubului din Bundesliga sunt dispuși să-l cedeze pe Havertz la Real Madrid, mai ales că mijlocașul și-a exprimat dorința de a îmbrăca tricoul "blanco".
Potrivit Sportbuzzer, oficialii lui Real Madrid au trimis o primă ofertă pentru aducerea lui Havertz, însă aceasta a fost respinsă de board-ul lui Leverkusen. Germanii au cerut 100 de milioane de euro, sumă pe care madrilenii n-au fost dispuși s-o achite. Oficialii Realului au încercat să compenseze diferența dintre suma cerută și cea oferită prin includerea a 2 jucători din lotul curent al lui Zidane, însă cei de la Leverkusen n-au fost convinși.
Bundesliga
Un star al lui Bayern a oprit antrenamentele din cauza unor probleme cardiace. Cât va lipsi
15/01/2022 LA 16:32

Kai Havertz, dorit intens și de Bayern Munchen

Bayern Munchen era principala contracandidată a Realului pentru transferul lui Havertz, însă sursa citată susține că proaspăta campioană a Germaniei s-ar fi retras din afacere. Prioritatea bavarezilor este aducerea lui Leroy Sane de la Manchester City, motiv pentru care aceștia nu sunt dispuși să facă și alte cheltuieli semnificative în următoarea perioadă de mercato. În aceste condiții, cei de la Bayern ar fi dispuși să-l cumpere pe Havertz abia în 2021, lucru care nu intră în planurile internaționalului german.
În presa internațională s-a vorbit și despre interesul lui Liverpool, Manchester United și Chelsea în aducerea lui Havertz. Cu toate acestea, există șanse minime ca mijlocașul să ajungă în Premier League, ținând cont de dorința sa de a evolua în La Liga, sub comanda lui Zinedine Zidane.

Kai Havertz, golgheterul lui Leverkusen în Bundesliga

Contractul lui Kai Havertz cu Bayer Leverkusen este valabil până în 2022 și nu are inclusă vreo clauză de reziliere. Așadar, oficialii germani vor fi dispuși să-l cedeze pe mijlocaș în schimbul a 100 milioane de euro, sumă care nu se anunță ușor de acoperit în timpul pandemiei. Cu toate acestea, Real Madrid dispune de un buget uriaș prin care ar putea, în cele din urmă, să acopere suma cerută de Leverkusen.
Kai Havertz este cel mai bun marcator al lui Bayer Leverkusen din sezonul actual din Bundesliga, cu 11 goluri înscrise. Per total, mijlocașul a marcat 15 goluri în toate competițiile din stagiunea curentă, reușind să ofere și 8 assist-uri.
https://i.eurosport.com/2020/06/14/2832789.png
Bundesliga
Nagelsmann, un antrenor fericit: o vedetă a lui Bayern prelungeşte pe 3 ani
11/01/2022 LA 13:04
Bundesliga
Kimmich a revenit la antrenamente, după ce a suferit probleme grave la plămâni din cauza Covid-19
04/01/2022 LA 12:21