După egalul cu Gladbach, din prima rundă, Bayern începe să ajungă, încet dar sigur, la turaţie maximă. A urmat o victorie cu Koln, iar azi formaţia lui Nagelsmann a trecut fără emoţii de Hertha, care rămâne lanternă roşie.
Lewandowski, în trei rânduri, tânărul Musiala şi Muller au marcat pentru gazde, care, paradoxal nu şi-au mai creat multe alte ocazii mari de a înscrie.
Lewa a ajuns odată cu disputa din această seară la 301 de goluri pentru bavarezi în toate competiţiile; totul în doar 333 de partide. La rata incredibilă de reuşite se adaugă şi 65 de pase decisive pentru polonez.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
IERI LA 13:20

Sabitzer, spre Bayern Munchen

Bayern nu a avut o campanie de achiziţii răsunătoare, dimpotrivă. Totuşi, mijlocul bavarezilor ar putea fi întărit în ultimele zile de mercato cu un fotbalist complet.
Marcel Sabitzer nu a fost în lotul lui Leipzig pentru disputa de duminică, iar oficial acest lucru se datorează unei accidentări. Totuşi, presa din Germania scrie că transferul acestuia la Bayern e foarte aproape de a se realiza, lucru confirmat şi de directorul sportiv Hasan Salihamidzic. "Da, lucrăm să îl transferăm pe Sabitzer", a spus oficialul bavarez.
Julian Nagelsmann a făcut din Sabitzer sezonul trecut unul dintre cei mai constanţi fotbalişti din Bundesliga, iar acum îl doreşte la Bayern. Austriacul a reuşit 13 goluri şi 10 assisturi în toate competiţiile, stagiunea trecută.
Fotbal
Gest oribil făcut de Haaland? "S-a uitat la el, a râs și a plecat. I s-au urcat la cap laudele"
16/09/2021 LA 15:38
Liga Campionilor UEFA
Mbappe l-a evitat cât a putut pe Messi. Cifrele incredibile prezentate de L'Equipe
16/09/2021 LA 14:30