După egalul cu Gladbach, din prima rundă, Bayern începe să ajungă, încet dar sigur, la turaţie maximă. A urmat o victorie cu Koln, iar azi formaţia lui Nagelsmann a trecut fără emoţii de Hertha, care rămâne lanternă roşie.
Lewandowski, în trei rânduri, tânărul Musiala şi Muller au marcat pentru gazde, care, paradoxal nu şi-au mai creat multe alte ocazii mari de a înscrie.
Lewa a ajuns odată cu disputa din această seară la 301 de goluri pentru bavarezi în toate competiţiile; totul în doar 333 de partide. La rata incredibilă de reuşite se adaugă şi 65 de pase decisive pentru polonez.
Fotbal
Messi și Lewandowski au votat diferit la gala FIFA Best! Alegerile inexplicabile ale argentinianului
IERI LA 11:19

Sabitzer, spre Bayern Munchen

Bayern nu a avut o campanie de achiziţii răsunătoare, dimpotrivă. Totuşi, mijlocul bavarezilor ar putea fi întărit în ultimele zile de mercato cu un fotbalist complet.
Marcel Sabitzer nu a fost în lotul lui Leipzig pentru disputa de duminică, iar oficial acest lucru se datorează unei accidentări. Totuşi, presa din Germania scrie că transferul acestuia la Bayern e foarte aproape de a se realiza, lucru confirmat şi de directorul sportiv Hasan Salihamidzic. "Da, lucrăm să îl transferăm pe Sabitzer", a spus oficialul bavarez.
Julian Nagelsmann a făcut din Sabitzer sezonul trecut unul dintre cei mai constanţi fotbalişti din Bundesliga, iar acum îl doreşte la Bayern. Austriacul a reuşit 13 goluri şi 10 assisturi în toate competiţiile, stagiunea trecută.
Fotbal
Rădoi și Chiricheș nu au votat cu Lewandowski! Pe cine au preferat românii la Gala FIFA Best
IERI LA 07:12
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22