Articol scris de Romeo Ene
Atacantul bavarezilor este pe punctul de a bate mai multe recorduri în acest sezon, întrucât ar putea depăşi borna de 40 de goluri (setată de marele Gerd Muller) în Bundesliga. Polonezul are în prezent 39, cu două etape înainte de final. Rummenigge afirmă că nu există nicio şansă ca polonezul să plece de pe Allianz Arena prea curând, deși au existat mai multe zvonuri în acest sens.
Premier League
OFICIAL - Gerrard dă lovitură după lovitură! Aston Villa a transferat un fotbalist de la Arsenal
ACUM 19 ORE

Lewandowski, decisiv pentru Bayern

Atacantul transferat în 2014 de la Borussia Dortmund a fost un jucător esenţial în acest sezon pentru bavarezi şi a contribuit foarte mult la câştigarea celui de-al 9-lea titlu consecutiv. S-a vehiculat foarte mult în presa din străinătate că Bayern ar fi dispusă să-l cedeze pe Lewandowski, în cazul în care va reuşi să-l transfere pe Erling Haaland de la Dortmund, norvegianul urmând să aibă parte de acelaşi traseu precum cel al golgheterului din Bundesliga.
"Sigur că rămâne, cine vinde un jucător care dă 60 de goluri pe an?", a declarat Rummenigge, preşedintele Consiliului de Administrație de la Bayern, pentru Sport 1.
Bayern nu se gândeşte să-l lase pe Lewandowski să plece în condiţiile în care jucătorul mai are contract cu campioana Germaniei până în 2023. Nici acesta nu dă semne că şi-ar dori plecarea, după ce a reuşit un număr impresionant de 46 de goluri în acest sezon, în toate competiţiile, iar polonezul şi-a exprimat recent dorinţa de a mai juca cel puţin 5 sezoane.
Haaland este un jucător interesant atât pentru Bayern, cât şi pentru orice alt club din Europa, dar în prezent campionii Germaniei nu mai pot integra în echipă încă un număr 9. Bavarezii consideră că au deja cel mai bun jucător din lume pe acest post, iar cifrele sunt de partea lor.
Fostul atacant al lui Bayern, Giovane Elber, afirma: "Nu există jucător mai bun decât Lewandowski în lume. Este uimitor cum a evoluat în ultimii ani, câte goluri a înscris, merită să fie cel mai bun fotbalist din lume. Mi-aş dori ca Lewandowski să rămână mult timp la Bayern".
Bundesliga
Haaland nu a stat pe gânduri când a fost întrebat cine sunt cei mai buni fotbaliști din lume
IERI LA 15:43
Serie A
Fanii Fiorentinei, amenințări incredibile la adresa lui Vlahovic. Vârful e aproape de Juventus
26/01/2022 LA 06:40