Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lewandowski, în cărți pentru transfer la Real Madrid! Presa din Anglia a dezvăluit totul

Andrei Bobeica

Publicat 01/05/2021 la 11:44 GMT+3

Robert Lewandowski o poate părăsi pe Bayern Munchen în această vară.

Robert Lewandowski - FC Bayern

Credit imagine: Getty Images

Contractul polonezului cu campioana Germaniei expiră în iunie 2023, dar atacantul ar putea pleca de la Allianz Arena.

Lewandowski, țintă pentru Real Madrid

Presa din Anglia scrie că atacantul lui Bayern este o țintă pentru Real Madrid, dacă se hotărăște să o părăsească pe campioana Germaniei.
Conform Dailymail, agentul lui Lewandowski, Pini Zahavi va studia ofertele ce vor veni pentru atacantul lui Bayern.
Lewandowski (32 de ani) a înscris 43 de goluri în 37 de meciuri pentru Bayern în toate competițiile în acest sezon și este evaluat la 52 de milioane de lire sterline.

Bayern, înlocuitor pentru Lewandowski

Eliminată din Champions League, Bayern pregătește deja strategia pentru viitor, iar un element esențial din următorul deceniu pe Allianz Arena poate fi Erling Haaland. După ce în trecutul recent i-a transferat pe Hummels, Goetze sau Lewandowski, bavarezii se pregătesc de o nouă lovitură pentru marea rivală.
Bayern știe că Dortmund nu i-ar accepta niciodată oferta pentru Haaland, însă speră ca oficialii de pe Westfalenstadion să nu aibă vreun cuvânt de spus. Concret, din vara lui 2022, atacantul nordic are o clauză în contract potrivit căreia poate pleca pentru suma de doar 75 de milioane de euro. Bavarezii speră să o poată activa, fiind convinși că au toate datele să îl convingă pe jucător să îi prefere în detrimentul lui Real Madrid, Barcelona sau Manchester City.
Haaland ar fi înlocuitorul perfect pentru Lewandowski, fotbalist care în vara viitoare va împlini 34 de ani. Deocamdată polonezul care mai are contract cu Bayern până în 2023 are un randament incredibil, însă e de așteptat ca prestațiile lui să nu mai fie la fel odată cu înaintarea în vârstă. Haaland reprezintă viitorul, iar Bayern și-ar asigura serviciile unui fotbalist care o poate ajuta pentru următorul deceniu și jumătate.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo