Articol scris de Timeea Franțescu
Chiar dacă Dortmund nu vrea neapărat să-l vândă vara aceasta pe Haaland, a cărui clauză expiră abia anul viitor, nu se exclude o posibilă plecare a norvegianului. Acesta este dorit de Liverpool, Manchester United, Machester City și Real Madrid.
Pep Guardiola caută un înlocuitor pentru Sergio Aguero, în urma transferului acestuia la Barcelona. Cum Gabriel Jesus nu și-a câștigat dreptul de a fi primul atacant al echipei, un posibil transfer al lui Haaland ar rezolva această problemă. City, însă, are și o altă variantă, arătându-se interesată și de Harry Kane, care a cerut să părăsească Tottenham.
Bundesliga
Borussia Dortmund - Bayern | Istoria Der Klassiker și cum a influențat fotbalul german
04/12/2021 LA 04:51

Expertul Marc Hlusiak e sceptic în privința transferurilor

Expertul Eurosport Germania, Marc Hlusiak, nu consideră că Haaland va părăsi Borussia Dortmund vara aceasta, mai ales că se anunță și o posibilă plecare a lui Sancho.
„Nu-l văd pe Isak întorcându-se la Dortmund. După calificarea în Champions League, Dortmund îl va păstra pe Haaland încă un sezon și îl va vinde anul următor, mai ales dacă Sancho pleacă vara această, ceea ce este posibil.”
Nici cu ideea că Isak s-ar putea întoarce la fosta sa echipa nu este de acord specialistul, susținând că singurul scenariu în care îl vede pe suedez la formația germană ar fi ca Dortmund să-l cumpere pentru a câștiga mai mult din vânzarea lui, existând posibilitatea ca valoarea jucătorului să crească la EURO 2020.
"Isak nu vrea să se întoarcă la Dortmund, iar Dortmund nu-l vrea pe Isak înapoi. Singura șansă este ca valoarea lui Isak să crească la EURO 2020 cu mult peste 30 de milioane, așa că ar putea câștiga bani din cumpărarea și vânzarea lui rapidă."
Bundesliga
Euro 2020 | Bayern a pus ochii pe un jucător care a făcut furori la turneul final
04/07/2021 LA 07:51
Bundesliga
Pedeapsa primită de fotbalistul din Bundesliga care a recunoscut că a jucat sub o identitate falsă!
12/06/2021 LA 16:38