Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lovitura pregătită în mare secret de Nagelsmann. Pe cine vrea neapărat să transfere la Bayern

Cristian Mihală

Actualizat 07/05/2021 la 15:41 GMT+3

Julian Nagelsmann pregăteşte primul său transfer important la Bayern. Tehnicianul care va prelua colosul bavarez din vară le-a transmis oficialilor că îl doreşte pe Georginio Wijnaldum (30 de ani).

Julian Nagelsmann, baldiger Bayern-Coach

Credit imagine: Getty Images

Mijlocaşul olandez va pleca de la Liverpool la vară, însă viitoarea destinație rămâne în continuare necunoscută. Se părea că Barcelona a făcut suficient pentru a-şi asigura serviciile lui, însă batavul nu a semnat încă vreun contract, iar pe radar a reintrat Bayern Munchen. Agentul lui "Gini" le-a transmis bavarezilor că îi aşteaptă la negocieri, noul antrenor Nagelsmann dorindu-l mult pe actualul fotbalist al campioanei Angliei.
"Wijnaldum nu a semnat încă vreun contract, are opţiunile deschise pentru la vară. Bayern e un club mare şi, dacă îl doreşte, suntem deschişi să negociem", a spus Nijman, potrivit The Athletic.

Bayern a mai negociat pentru Wijnaldum, dar acesta voia un salariu prea mare

Oficialii campioanei Europei îl apreciază enorm pe internaționalul batav și și-au dorit să îl aducă în linia mediană a Bayernului încă de acum două luni. Totuși, negocierile s-au încheiat brusc, din cauza pretențiilor financiare ale lui Wijnaldum, considerate exagerate de board-ul lui Bayern Munchen. Acum, însă, odată cu venirea lui Nagelsmann, discuţiile se vor relua, tehnicianul care încă se află pe banca lui Leipzig transmiţându-le celor din conducerea bavarezului că Gini e un fotbalist care nu trebuie ratat.
Bayern îl va ceda în această vară pe Javi Martinez, iar Nagelsmann nu are multe variante de top în lot. Joshua Kimmich, Leon Goretzka şi Corentin Tolisso sunt singurii mijlocaşi centrali, dar ultimul se accidentează extrem de des.
Bayern are şi o variantă de rezervă, dacă pretenţiile lui Wijnaldum nu o să scadă deloc: a pus ochii pe alt mijlocaș care ar putea aduce un plus uriaș în sezonul următor. Potrivit presei germane, bavarezii îl urmăresc îndeaproape pe Florian Neuhaus (24 de ani), jucătorul Borussiei Monchengladbach. Contractul său expiră în 2024, însă există o clauză de 40 de milioane de euro pe care Bayern o poate achita în această vară. Totuşi, Wijnaldum pare varianta mai sigură şi, deşi salariul e unul enorm, şi mai ieftină, urmând să ajungă liber de contract pe Allianz Arena.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo