Mijlocaşul olandez va pleca de la Liverpool la vară, însă viitoarea destinație rămâne în continuare necunoscută. Se părea că Barcelona a făcut suficient pentru a-şi asigura serviciile lui, însă batavul nu a semnat încă vreun contract, iar pe radar a reintrat Bayern Munchen. Agentul lui "Gini" le-a transmis bavarezilor că îi aşteaptă la negocieri, noul antrenor Nagelsmann dorindu-l mult pe actualul fotbalist al campioanei Angliei.
"Wijnaldum nu a semnat încă vreun contract, are opţiunile deschise pentru la vară. Bayern e un club mare şi, dacă îl doreşte, suntem deschişi să negociem", a spus Nijman, potrivit The Athletic.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
IERI LA 11:55

Bayern a mai negociat pentru Wijnaldum, dar acesta voia un salariu prea mare

Oficialii campioanei Europei îl apreciază enorm pe internaționalul batav și și-au dorit să îl aducă în linia mediană a Bayernului încă de acum două luni. Totuși, negocierile s-au încheiat brusc, din cauza pretențiilor financiare ale lui Wijnaldum, considerate exagerate de board-ul lui Bayern Munchen. Acum, însă, odată cu venirea lui Nagelsmann, discuţiile se vor relua, tehnicianul care încă se află pe banca lui Leipzig transmiţându-le celor din conducerea bavarezului că Gini e un fotbalist care nu trebuie ratat.
Bayern îl va ceda în această vară pe Javi Martinez, iar Nagelsmann nu are multe variante de top în lot. Joshua Kimmich, Leon Goretzka şi Corentin Tolisso sunt singurii mijlocaşi centrali, dar ultimul se accidentează extrem de des.
Bayern are şi o variantă de rezervă, dacă pretenţiile lui Wijnaldum nu o să scadă deloc: a pus ochii pe alt mijlocaș care ar putea aduce un plus uriaș în sezonul următor. Potrivit presei germane, bavarezii îl urmăresc îndeaproape pe Florian Neuhaus (24 de ani), jucătorul Borussiei Monchengladbach. Contractul său expiră în 2024, însă există o clauză de 40 de milioane de euro pe care Bayern o poate achita în această vară. Totuşi, Wijnaldum pare varianta mai sigură şi, deşi salariul e unul enorm, şi mai ieftină, urmând să ajungă liber de contract pe Allianz Arena.
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
IERI LA 09:31
Bundesliga
Bayern e de neoprit! Record de goluri pentru Nagelsmann în Bundesliga după victoria cu Furth
24/09/2021 LA 21:00