Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Telenovela" Wijnaldum continuă! O nouă echipă a intrat în cursa pentru ținta numărul 1 a Barcelonei

Cristian Mihală

Actualizat 29/03/2021 la 14:18 GMT+3

Wijnaldum este un jucător căruia îi expiră contractul cu Liverpool la finalul acestui sezon, iar Barcelona s-a arătat cel mai interesat club de serviciile sale. Totuşi, ‘’pe fir’’ a intrat Inter, care ar dori să-şi întărească linia mediană.

Georginio Wijnaldum of Liverpool during the Premier League match between Liverpool and Chelsea at Anfield on March 04, 2021 in Liverpool, England.

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Romeo Ene
Oferta de la Barcelona ar însemna un contract pe 3 sezoane cu un salariu de 8 milioane de euro pe an brut. Inter nu i-a făcut încă nicio propunere concretă, dar interesul italienilor există, potrivit Mundo Deportivo.

Wijnaldum, aproape de Barcelona

Georginio Wijnaldum împarte vestiarul la echipa naţională a Olandei cu Frenkie de Jong și Memphis Depay, iar din vară ar putea să o facă zilnic cu unul sau amândoi la Barcelona. Cu 3 luni înainte de terminarea contractului cu Liverpool, mijlocaşul olandez de 30 de ani nu a ajuns la un acord cu Real Madrid, echipă pe care o va întâlni în sferturile UEFA Champions League, iar transferul la Barcelona pare din ce în ce mai aproape.
Wijnaldum este un fotbalist pe placul lui Ronald Koeman, conștient și de dificultățile financiare ale Barcelonei, iar un avantaj ar fi reprezentat de faptul că olandezul ar veni liber de contract pe Camp Nou. Jurnalistul italian Nicolò Schira, specializat în probleme de ordin economic, oferă cifre despre posibilul contract al olandezului: trei sezoane și un salariu brut de opt milioane de euro.
Incapacitatea spaniolilor de a face transferuri vara trecută a împiedicat venirea lui Wijnaldum pe Camp Nou, despre care Koeman a avut mereu cuvinte de laudă. În aşteptarea finalului acestui sezon, olandezul ar putea fi o piesă de bază în echipa Barcelonei în sezonul 2021-2022.
Cu toate acestea, Wijnaldum a atras interesul şi altor echipe, astfel Inter l-a dorit pe mijlocaşul lui Liverpool, care vrea să-şi întărească echipa în perspectiva participării în grupele UEFA Champions League din sezonul viitor.
Inter este foarter aproape de a câştiga Scudetto, având un avans de 6 puncte şi un meci în plus faţă de ocupanta locului 2, AC Milan.
Cu toate acestea, italienii s-au interesat de situaţia lui Wijnaldum, însă nu i-au făcut o ofertă concretă deoarece sunt conştienţi de relaţia pe care o are jucătorul cu Koeman. Factorul Koeman ar putea ajunge să cântărească în decizia finală a jucătorului, care a fost incontestabil un jucător de bază pe vremea când Ronald era selecţionerul Olandei.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo