Miroslav Klose a semnat un contract cu Bayern Munchen, urmând să fie antrenorul secund al lui Hansi Flick. Fostul mare atacant al Germaniei a fost promovat de la echipa Under 17 a clubului, urmând să preia noua funcție începând cu sezonul următor.
Miro Klose a marcat 71 de goluri pentru naționala Germaniei, 2 dintre acestea venind la Campionatul Mondial câștigat de "Die Mannschaft" în 2014, cel de-al 4-lea triumf al naționalei Germaniei.

Klose, antrenor secund

Fotbal
Spania - Germania 6-0 | Top 10 cele mai usturătoare înfrângeri din istoria fotbalului
18/11/2020 LA 07:08
Hansi Flick, cel care a fost promovat din postura de antrenor secund în cea de antrenor interimar și apoi antrenor permanent, s-a declarat încântat de cooptarea lui Miro Klose în staff-ul său. Cei doi se cunosc de la turneul final din urmă cu 6 ani, când Hansi Flick era antrenor secund la naționala Germaniei.
Cu experiența sa ca fost jucător la cel mai înalt nivel internațional, Miro este omul perfect pentru echipa mea. Ne cunoaștem și ne apreciem de foarte mult timp și am putut să sărbătorim mult succes împreună la echipa națională | Hansi Flick, antrenor Bayern
Klose a semnat un contract cu Bayern până în 2023.
E un sentiment foarte plăcut. Abia aștept această provocare. Eu și Hansi Flick ne cunoaștem foarte bine de la anii petrecuți împreună la echipa națională. Avem încredere unul în altul, atât profesional, cât și personal. Pentru mine e următorul pas în cariera de antrenor. Sper să-mi folosesc experiența și să am contribuție importantă pentru a o ajuta pe Bayern să-și atingă obiectivele | Miroslav Klose
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
După Lewandowski, Bayern are mari emoții cu alt star! Între United și Real: mutare de 70 milioane €
30/06/2022 LA 07:53
Bundesliga
Un fost ultras, noul președinte al lui Hertha Berlin
27/06/2022 LA 09:02