Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Răsturnare de situație: Flick ar putea rămâne la Bayern! Anunțul lui Karl-Heinz Rummenigge

Eurosport
DeEurosport

Publicat 25/04/2021 la 14:15 GMT+3

Karl-Heinz Rummenigge, şeful lui Bayern, a dezvăluit că va avea o discuţie cu Hansi Flick, după ce acesta a anunţat săptămâna trecută că va pleca la finalul sezonului.

Flick möchte die Bayern im Sommer verlassen

Credit imagine: SID

articol de Romeo Ene
Mai mult decât atât, Rummenigge a sugerat că Flick ar putea rămâne la Bayern, părţile implicate urmând să aibă o întâlnire în viitorul apropiat.
Flick și-a dezvăluit intenția de a părăsi liderul din Germania la sfârșitul sezonului, după ce Bayern a câștigat cu 3-2 pe terenul lui Wolfsburg pe 17 aprilie, deși mai avea 2 ani de contract cu bavarezii. Bayern și-a exprimat ulterior dezamăgirea față de antrenorul de 56 de ani pentru că și-a anunțat public decizia, dar Rummenigge a spus că speră că se poate ajunge la o soluție după înfrângerea echipei cu 2-1 la Mainz, din weekend.

Discuţie decisivă între Flick şi Rummenigge

Şeful lui Bayern va avea o întâlnire cu Flick în care se va decide viitorul antrenorului german: ‘’Am convenit că ne vom aşeza la masă şi vom discuta după meciul cu Mainz. Dacă vom reuşi să-i îndeplinim condiţiile lui Hansi, părţile trebuie să colaboreze pentru a găsi cea mai bună soluţie pentru stabilitatea clubului.’’, a declarat Rummenigge pentru Bild.
Flick ar căuta să se despartă de Bayern pentru a-și îndeplini visul de a conduce echipa națională a Germaniei. El a fost recunoscut drept principalul candidat la acest post după ce a câștigat 6 trofee în decurs de un an, actualul selecţioner, Joachim Low, urmând să demisioneze după Campionatul European din această vară.
Goal.com precizează că relația tensionată a lui Flick cu directorul sportiv al Bayern, Hasan Salihamidzic, și dezaprobarea în legătură cu atitudinea clubului față de David Alaba și Jerome Boateng au dus la dorinţa acestuia de a pleca.
Rummenigge a continuat să reitereze poziția lui Bayern cu privire la controversatele planuri de înfiinţare a Superligii care au dominat titlurile în ultima săptămână.
Campioana Germaniei a refuzat să fie implicată chiar de la început, dar conducătorul de 65 de ani crede că întregul episod ar putea ajunge să aibă un efect pozitiv, după ce a văzut cum susținătorii și personajele influente din fenomen s-au unit împotriva acestei competiţii.
"Bayern nu este pregătită pentru un astfel de eveniment", a spus el. "Cu toții avem o poziție clară aici. Nu vă puteți separa de ‘’familia fotbal’’ organizându-vă propria competiţie în detrimentul altora.’’
"În cele din urmă, ar putea fi chiar un lucru bun faptul că am văzut acest circ în 48 de ore, ceea ce a scandalizat întreaga lume. Oamenii au înțeles pentru totdeauna că fotbalul este ceva diferit decât o simpla afacere".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo