UPDATE:
Bayern Munchen a confirmat oficial că a ajuns la o înțelegere cu Dayot Upamecano.
"Pot să confirm că Upamecano va fi jucătorul nostru din vară. Suntem foarte bucuroși.", a declarat Hasan Salihamidzic, directorul sportiv de la Bayern Munchen, pentru Bild.
Bundesliga
Cristiano Ronaldo s-a lovit de primul refuz după despărțirea de United! Clubul care i-a închis ușa
29/11/2022 LA 13:32
Știrea inițială
Dayot Upamecano era unul dintre cei mai vânați fundaș centrali din lume, iar plecarea sa de la Leipzig era doar o chestiune de timp. Chelsea, Liverpool și Bayern Munchen au fost cele mai interesate echipe de serviciile internaționalului francez. Conform informațiilor din presa din Hexagon, fundașul de 22 de ani a ales să rămână în Bundesliga și din sezonul viitor, ajungând deja la o înțelegere cu Bayern Munchen.
Clubul bavarez anunțase recent prin vocea directorului sportiv, Hasan Salihamidzic, că îl dorește pe francez și că se află deja în discuții cu reprezentanții acestuia. Astfel, Upamecano va devenbi al 5-lea fotbalist francez din lotul lui Hansi Flick, după Tolisso, Coman, Pavard și Hernandez.
https://i.eurosport.com/2021/01/21/2975809.jpg

Leipzig va încasa 42,5 de milioane de € în schimbul lui Upamecano

Potrivit jurnalistului italian specializat în trasferuri, Fabrizio Romano, Bayern îi va plăti lui Upamecano clauza de reziliere, în valoare de 42,5 de milioane de €, iar acesta va semna pe 5 sezoane cu gruparea de pe Allianz Arena. Contractul francezului cu Leipzig era valabil până în 2023, dar era tot mai clar că acesta nu va fi dus la bun sfârșit.
Leipzig face o afacere destul de bună, deoarece l-a cumpărat pe fundaș cu numai 10 milioane de € de la "sora mai mică", RB Salzburg. Upamecano a început fotbalul la Valenciennes, dar nu a jucat niciodată la nivel de profesioniști în Franța, fiind cumpărat încă de când era junior de Salzburg.
Deși are doar 22 de ani, Upamecano are deja 3 selecții și un gol la naționala "Cocoșului Galic". Prin acest trasnfer, Bayern speră să rezolve problemele defensive, care au fost tot mai evidente în acest sezon, echipa primind gol în aproape toate meciurile jucate până acum.
https://i.eurosport.com/2021/02/12/2992834.jpg
Fotbal
Japonezii care l-au învins pe Neuer joacă în Bundesliga! "Samuraii" au doar 6 victorii la Mondial
23/11/2022 LA 16:00
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Șansele Franței de a câștiga titlul mondial după accidentarea lui Benzema
20/11/2022 LA 07:39