Robert Lewandowski a strălucit sub comanda lui Jurgen Klopp, germanul ajutându-l pe actualul golgheter al lui Bayern Munchen atât pe teren, cât și în afara lui.

”Puteam să vorbesc cu Jurgen despre orice. Aveam încredere în el. Este un om de familie și are o mare empatie pentru tot ce se întâmplă în viața ta privată”, a afirmat Lewandowski pentru Players Tribune.

Bundesliga
Eintracht Frankfurt l-a luat peste picior pe Zidane după debutul spectaculos al lui Luka Jovic
ACUM 21 ORE

Robert Lewandowski, detalii neștiute despre relația cu Jurgen Klopp

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

”Când a început al doilea sezon, încă aveam probleme. Simțeam că Jurgen vrea ceva de la mine dar nu știam ce”, a precizat Lewandowski.

”Așa că după o înfrângere dură cu Marseille în Champions League, cred că am pierdut cu 3-0, am fost să-l văd. I-am spus că trebuie să vorbim și i-am cerut să-mi spună ce vrea de la mine. Nu-mi amintesc tot ce mi-a spus, încă nu stăpâneam germana, dar prin puținele cuvinte pe care le știam și prin limbajul corpului, ne-am înțeles unul pe celălalt”, a adăugat el.

”Era un blocal mintal la mine. Și cred că avea legătură cu tatăl meu. La acea vreme nu mă gândeam la asta. Dar acum îmi dau seama că acea conversație cu Jurgen a fost ca una pe care aș fi vrut să o am cu tatăl meu. O conversație pe care nu am avut ocazia să o am timp de mult timp”, a precizat polonezul, al cărui tată a murit pe vremea când el era adolescent.

Klopp a fost cel care l-a adus pe Lewandowski la Borussia Dortmund, pentru doar cinci milioane de euro în 2010. În patru sezoane petrecute sub comanda lui Klopp, Lewandowski a marcat 103 goluri în 187 de partide.

Bundesliga
Dortmund, rezultat neașteptat: doar remiză, pe teren propriu, cu penultima clasată, Mainz
16/01/2021 LA 17:28
Bundesliga
Bayern Munchen vrea să-l înlocuiască pe David Alaba cu un jucător de la Real Madrid
15/01/2021 LA 16:06