Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Robert Lewandowski, dezvăluiri despre relația cu Jurgen Klopp. Cum îl descrie pe german

Vlad Dumitrescu

Actualizat 11/01/2021 la 18:58 GMT+2

Robert Lewandowski îl privește pe Jurgen Klopp ca fiind o figură paternă și a oferit noi detalii despre relația celor doi de la Borussia Dortmund.

Robert Lewandowski și Jurgen Klopp

Credit imagine: Getty Images

Robert Lewandowski a strălucit sub comanda lui Jurgen Klopp, germanul ajutându-l pe actualul golgheter al lui Bayern Munchen atât pe teren, cât și în afara lui.
”Puteam să vorbesc cu Jurgen despre orice. Aveam încredere în el. Este un om de familie și are o mare empatie pentru tot ce se întâmplă în viața ta privată”, a afirmat Lewandowski pentru Players Tribune.

Robert Lewandowski, detalii neștiute despre relația cu Jurgen Klopp

picture

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

”Când a început al doilea sezon, încă aveam probleme. Simțeam că Jurgen vrea ceva de la mine dar nu știam ce”, a precizat Lewandowski.
”Așa că după o înfrângere dură cu Marseille în Champions League, cred că am pierdut cu 3-0, am fost să-l văd. I-am spus că trebuie să vorbim și i-am cerut să-mi spună ce vrea de la mine. Nu-mi amintesc tot ce mi-a spus, încă nu stăpâneam germana, dar prin puținele cuvinte pe care le știam și prin limbajul corpului, ne-am înțeles unul pe celălalt”, a adăugat el.
”Era un blocal mintal la mine. Și cred că avea legătură cu tatăl meu. La acea vreme nu mă gândeam la asta. Dar acum îmi dau seama că acea conversație cu Jurgen a fost ca una pe care aș fi vrut să o am cu tatăl meu. O conversație pe care nu am avut ocazia să o am timp de mult timp”, a precizat polonezul, al cărui tată a murit pe vremea când el era adolescent.
Klopp a fost cel care l-a adus pe Lewandowski la Borussia Dortmund, pentru doar cinci milioane de euro în 2010. În patru sezoane petrecute sub comanda lui Klopp, Lewandowski a marcat 103 goluri în 187 de partide.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo