Meciurile din prima ligă a Germaniei vor începe sâmbătă, cu derby-ul Borussia Dortmund - Schalke cap de afiș. Se așteaptă un număr uriaș de telespectatori pentru partidele din Bundesliga programate în acest weekend, având în vedere că va fi singura competiție de fotbal de anvergură transmisă la TV.
Președintele Borussiei Dortmund, Hans-Joachim Watzke, a declarat de curând că fostul antrenor al echipei pe care o patronează, Jurgen Klopp, i-a trimis mesaje în mod constant în ultimele zile cu privire la reluare campionatului german. Cu toate celelalte ligi importante aflate încă în stadiul de pregătire, toate privirile vor fi îndreptate către Bundesliga. Klopp, care a antrenat Borussia Dortmund din 2008 până în 2015, a păstrat legătura cu președintele clubului german și a vorbit despre reluarea campionatului.
Jurgen mi-a trimis câteva mesaje, am vorbit cu el la telefon și mi-a spus că va urmări campionatul la TV în acest weekend și că toată lumea este fericită că fotbalul revine. Suntem într-o poziție foarte bună în Germania datorită populației, care s-a comportat într-o manieră atât de disciplinată, dar și politicienilor care au avut grijă de situație. Acesta este motivul pentru care Germania este una dintre cele mai bune țări în gestionarea pandemiei de coronavirus – Watzke, pentru DAZN.
Premier League
Merseyside derby | Sigurdsson, mai scump decât Salah și Mane. Cum a fost "jefuită" Everton
IERI LA 12:46
https://i.eurosport.com/2020/05/15/2819324.png
Toată etapa va fi live text pe Eurosport.ro. Sâmbătă va fi o zi plină de sport pe Eurosport, iar Premier League Show revine.
https://i.eurosport.com/2020/05/15/2819045.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Ancelotti: "Așa arăta topul meu 5 la Balonul de Aur, dacă aș fi votat"
IERI LA 05:54
Premier League
"Balonul de Aur 2021, o insultă pentru Salah!". Englezii nu pricep cum Mo a putut termina sub CR7
30/11/2021 LA 10:30