Erling Haaland este fotbalistul pe care orice echipă din lume viseză să-l transfere. Cu toate acestea, există un număr restrâns de cluburi care își permit să plătească suma uriașă cerută de Borussia Dortmund - 180 milioane de euro.
Starul norvegian mai are contract cu formația germană până în vara anului 2024, însă există șanse minime să-l ducă la bun sfârșit. Haaland are o clauză de 75 de milioane de euro care va putea fi activată în vara anului 2022. Totuși, unele cluburi deja nu mai au răbdare și vor să-l transfere încă din această vară, chiar dacă suma solicitată de Dortmund este amețitoare.
Printre cluburile interesate de Haaland se numără Barcelona și Real Madrid, cele două eterne rivale din Spania. Mino Raiola, impresarul lui Haaland, și Alf-Inge, tatăl jucătorului, au pornit într-un top al Europei pentru a discuta cu echipele aflate pe urmele atacantului de 20 de ani.
Bundesliga
După Lewandowski, Bayern are mari emoții cu alt star! Între United și Real: mutare de 70 milioane €
30/06/2022 LA 07:53

Turul transferului lui Haaland continuă! Următoarea destinație: Premier League

Prima oprire a celor doi a fost în Spania. Potrivit Mundo Deportivo, Raiola și Alf-Inge au mers prima oară la Barcelona, unde au petrecut 3 ore și 40 de minute. Apoi, reprezentanții lui Haaland au zburat la Madrid, unde au discutat cu Jose Angel Sanchez, unul dintre oamenii de bază ai președintelui Florentino Perez. Întreaga aventură din capitala Spaniei a durat 3 ore și 12 minute.
Turul transferului lui Haaland va continua astăzi. Jurnaliștii iberici anunță că Mino Raiola și tatăl atacantului vor merge astăzi în Anglia, pentru a discuta cu echipele din Premier League interesate de norvegian: Liverpool, Chelsea, Manchester City și Manchester United.
Toate aceste discuții au doar rol informativ. Reprezentanții vor să afle care sunt intențiile cluburilor, în raport cu cerințele lui Haaland. În funcție de propunerile primite, Mino Raiola se va așeza la masă cu starul norvegian și tatăl său și împreună vor alege cea mai bună variantă.
În ciuda turului organizat de Mino Raiola și tatăl lui Haaland, conducerea lui Dortmund nu ia în calcul o despărțire de starul norvegian în această vară.
"Ieri (n.r. miercuri) am vorbit cu Mino Raiola. Noi am fost foarte clari, ne-am expirat clar intențiile: nu vrem să-l vindem pe Haaland în vară", a declarat Michael Zorc, directorul sportiv al lui Dortmund, potrivit Sky Sports.
În plus, reputatul jurnalist Fabrizio Romano a anunțat că Borussia Dortmund are de gând să-l păstreze pe Haaland pentru încă un sezon.
Bundesliga
Un fost ultras, noul președinte al lui Hertha Berlin
27/06/2022 LA 09:02
Bundesliga
Mario Goetze, la Frankfurt! Eintracht îşi face un adevărat "dream team"
20/06/2022 LA 09:15