La Liga pare acum o posibilă destinație care prinde tot mai mult contur pentru Erling Haaland, după experiența din Bundesliga. Mino Raiola este hotărât să organizeze o adevărată licitație pentru serviciile starului Borussiei Dortmund, iar azi a luat la rând cluburile de top din Spania. După ce au fost întâmpinați la Barcelona de șoferul lui Joan Laporta, Mino Raiola și tatăl lui Erling Haaland au luat un avion privat spre Madrid.
Chiar dacă negocierile sunt în curs, iar Mino Raiola face eforturi considerabile de a-l transfera pe Haaland la un club mai mare decât Borussia Dortmund, germanii sunt tari pe poziții și nu se gândesc că l-ar putea pierde pe norvegian. Tocmai de aceea, Michael Zorc, directorul sportiv al Borussiei Dortmund, i-a transmis lui Mino Raiola că nu își dorește sub nicio formă să renunțe la vedeta clubului.

Poziția luată de Borussia Dortmund după negocierile purtate în Spania de Mino Raiola pentru Erling Haaland

Premier League
Manchester City, ofertă oficială pentru Erling Haaland: "Împrumut pe timpul Cupei Mondiale!"
14/11/2022 LA 18:42
În ultima perioadă, zvonurile privind transferul lui Erling Haaland de la Borussia Dortmund au căpătat noi proporții, dar germanii sunt hotărâți să se lupte cu giganții Europei pentru a-l păstra pe norvegian în Bundesliga. Michael Zorc, directorul sportiv al Borussiei, i-a transmis lui Raiola că nu îl va lăsa pe Haaland să se transfere în Spania, cel puțin nu în următoarea perioadă de mercato.
"Ieri (n.r. miercuri) am vorbit cu Mino Raiola. Noi am fost foarte clari, ne-am expirat clar intențiile: nu vrem să-l vindem pe Haaland în vară", a declarat Michael Zorc, potrivit Sky Sports. În plus, reputatul jurnalist Fabrizio Romano a anunțat că Borussia Dortmund are de gând să-l păstreze pe Haaland pentru încă un sezon. Oficialii germani nu ar fi dispuși să renunțe la Haaland pentru mai puțin de 150 de milioane de euro.
Fotbal
Guardiola avertizează în privința stării lui Haaland. "Nu este încă perfect, dar se simte mai bine"
08/11/2022 LA 15:06
Bundesliga
Barcelona, super-înlocuitor pentru Lewandowski! Atacantul de 17 ani are un sezon de vis
06/11/2022 LA 10:40