Erling Haaland este cel mai curtat fotbalist din lume la ora actuală. În ultimele luni au apărut o sumedenie de informații în presa occidentală cu privire la posibilele destinații pentru atacantul norvegian, dar Barcelona pare a fi cu un pas înaintea celorlalte mari cluburi care îl doresct.
În această dimineață, Mino Raiola și tatăl jucătorului (Alf Inge Haaland) au aterizat pe aeroportul El Prat din Barcelona. Potrivit Mundo Deportivo, cei au fost preluați de un ofițer de securitate al Barcelonei și au urcat într-o mașină condusă de șoferul lui Joan Laporta.
Fotbal
Barcelona nu renunță ușor la Lewandowski! O nouă contestație depusă privind suspendarea polonezului
06/12/2022 LA 09:29
Vizita celor doi în capitala Cataluniei nu poate avea alt scop decât transferul lui Erling Haaland la Barcelona, un obiectiv îndrăzneț care prinde contur după aceste evenimente. Deși s-a scris că bugetul Barcelonei este serios afectat de pandemie, catalanii par a avea resurse pentru realizarea acestui super-transfer.
LA CE CLUB CREDEȚI CĂ VA JUCA ERLING HAALAND ÎN SEZONUL VIITOR?

Erling Haaland, tot mai aproape de Barcelona

Real Madrid, Chelsea sau Manchester City erau printre destinațiile posibile ale lui Haaland, având în vedere că aceste echipe ar putea satisface pretențiile financiare ale celor de la Borussia Dortmund, care i-au fixat un preț imens norvegianului.
Totuși, Barcelona este prima echipă care poartă negocieri directe în acest sens, iar șansele ca atacantul să ajungă pe Nou Camp cresc considerabil. Planul Barcelonei de a transfera un atacant de clasă era binecunoscut, iar Haaland a devenit o prioritate pentru catalani.
Informația că se poartă deja negocieri directe cu reprezentanții jucătorului vine în contextul în care presa iberică a scris că Lionel Messi ar condiționa rămânerea sa la Barcelona de aducerea unor fotbaliști care să aducă un plus de valoare echipei, pentru a lupta de la egal la egal cu marile forțe ale continentului în Champions League.
Astfel, realizarea transferului lui Erling Haaland ar reprezenta un mare atu pentru Laporta și în cadrul negocierilor cu Messi pentru prelungirea contractului.
https://i.eurosport.com/2021/03/30/3020534.jpg
La Liga
Lionel Messi, așteptat înapoi la Barcelona de Cruyff! "Trebuie să fie din nou împreună"
30/11/2022 LA 19:02
Cupa Mondială FIFA
Barcelona îl urmărește de peste un an pe fotbalistul care se crede "mai bun decât Neymar"
30/11/2022 LA 11:43