Fostul antrenor al lui Arsenal, Arsene Wenger, s-a autopropus să preia campioana Germaniei după ce Niko Kovac a fost demis în urma umilinței de sâmbăta trecută, de la Frankfurt, unde Eintracht a învins-o cu 5-1 pe Bayern. În acest moment, Bayern este condusă de Hansi Flick, care ar putea rămâne pe banca tehnică până la finalul sezonului.
Chiar dacă Wenger și-a arătat disponibilitatea de a prelua campioana Germaniei, conducerea lui Bayern nu a dorit să negocieze cu tehnicianul în vârstă de 70 de ani: "Arsene l-a contactat pe Karl-Heinz Rummenigge în după-amiaza zilei de miercuri și și-a exprimat interesul de a o prelua pe Bayern Munchen. Bayern apreciază foarte mult activitatea lui Arsenal, dar nu este o opțiune ca antrenor", au transmis jurnaliștii de la Bild.

Care este varianta lui Arsene Wenger

Fotbal
Noi schimbări de regulament în fotbal de la 1 iulie! Sunt vizate regulile henț-ului și off-side-ului
05/03/2021 LA 19:22
La capătul opus, Wenger a infirmat informațiile apărute în presa germană susținând că nu s-a autopropus la Bayern, ci a fost contactat de președintele echipei bavareze, Karl-Heinz Rummenigge: "În primul rând, eu nu am impresar. Eu sunt singurul implicat în această poveste, nimeni nu vorbește în locul meu. În al doilea rând, îi cunosc pe Beckenbauer, Rummenigge și Hoeness de 40 de ani. Miercuri după-masă m-a sunat Rummenigge. Nu am putut răspunde imediat și l-am sunat eu după aceea. Era în mașină, mergea spre stadion pentru meciul cu Olympiacos. Am discutat 4 sau 5 minute, mi-a spus că l-au numit pe Flick antrenor interimar și că acesta se va ocupa de următoarele două meciuri. Apoi m-a întrebat dacă aș fi interesat pentru că ei caută un antrenor. I-am spus că nu m-am gândit la asta și că am nevoie de o perioadă pentru o analiză. Am hotărât împreună să ne auzim săptămâna viitoare pentru că eu sunt în Doha până sâmbătă", a spus Wenger pentru beIn Sports.
Fotbal
Szczesny, portarul care a preferat să fumeze decât să apere în Premier League
22/05/2020 LA 13:39
Premier League
#DORdeSPORT Profesor, vizionar, manager, Arsene Wenger. Doi ani fără managerul francez la Arsenal
13/05/2020 LA 07:48