Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Zidane are motive serioase de a-l regreta pe Luka Jovic! Sârbul a marcat din nou pentru Frankfurt

Nicu Savin

Publicat 23/01/2021 la 19:15 GMT+2

Imediat după ce a fost împrumutat de Real Madrid la Frankfurt, Luka Jovic pare că și-a regăsit forma care l-a consacrat în urmă cu 2 sezoane. După ce a dat o dublă la primul meci, sârbul a înscris astăzi din nou.

Luka Jovic și Zinedine Zidane (imagine din meciul Valencia-Real Madrid)

Credit imagine: EFE

Real Madrid a decis să-l împrumute pe Luka Jovic până în vară la Eintracht Frankfrt, iar acest lucru este de bun augur pentru atacant. În numai 76 de minute jucate în 3 meciuri de Bundesliga, Jovic a dat deja 3 goluri, cu unul mai mult decât reușise într-un sezon și jumătate la Real.
Sârbul a fost introdus astăzi pe teren în minutul 66 al meciului pe care Frankfurt l-a jucat în deplasare cu Arminia Bielefeld și peste nici 10 mnute a și reușit să marcheze. Jovic a dat golul de 5-1 pentru echipa sa, rezultat care s-a regăsit pe tabelă și la finalul întâlnirii.
Reușitele lui Jovic de la Frankfurt nu pot decât să aducă frustrare în tabăra fanilor lui Real Madrid, mai ales că echipa lui Zidane a arătat seriaose probleme în ofensivă în ultima vreme.

Bielfeld-Frankfurt 1-5 | Jovic a marcat din nou

Frankfurt a început perfect meciul de la Bielefeld și a condus cu 3-0 încă din minutul 33, prin reușitele lui Andre Silva (min.25 și 33) și Kostic (min. 27). Gazdele au revenit în joc prin golul lui Cordova (min.36), dar în repriza secundă autogolul lui Nilsson (min.51) și reușita lui Jovic (min.75) au contorizat victoria lui Frankfurt.
Echipa lui Adi Hutter a ajuns la 7 meciuri consecutive fără înfrângere în Bundesliga (5 victorii și 2 egaluri) și a urcat pe locul 6 în clasament, ultimul care asigură prezența în cupele europene. În etapa următoare, Frankfurt va primi acasă vizita celor de la Hertha Berlin, o altă formație care se zbate zona de jos a clasamentului.
Program FA Cup
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo