Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bayern, pas greșit chiar înainte de returul cu PSG! Bavarezii au remizat cu Union Berlin

Vlad Dumitrescu

Actualizat 10/04/2021 la 18:38 GMT+3

Bayern Munchen a reușit doar un egal (1-1) acasă cu Union Berlin.

Bayern-Youngster Musiala (li.) im Spiel gegen Union Berlin

Credit imagine: Getty Images

Bayern a început bine meciul de acasă cu Union Berlin iar bavarezii au dominat clar posesia, fără să își creeze însă ocazii serioase, cel mai periculos om al gazdelor fiind adolescentul Jamal Musiala.
Îngrijorătoare pentru Hansi Flick va fi accidentarea lui Kinglsey Coman, cel care a fost nevoit să iasă de pe teren la pauză după o primă repriză extrem de dezamăgitoare pentru bavarezi.
Sane i-a luat locul iar ulterior David Alaba l-a înlocuit și el pe Eric Choupo-Moting, cel care a avut un nou meci șters și nu a dat semne că ar putea crea mari probleme defensivei lui PSG în returul de la Paris.

Meci demn de uitat pentru Bayern chiar înainte de returul cu PSG

În minutul 69 însă totul părea să revină la normal. Muller l-a deposedat pe Friedrich în careu și i-a pus mingea pe tavă lui Musiala, cel care a transformat fără probleme pentru a deschide scorul.
Totuși, cu doar patru minute înainte de final Union Berlin a dat lovitura și a egalat, concretizând astfel un meci excelent făcut de berlinezi și o partidă demnă de uitat pentru Bayern.
RB Leipzig s-a impus cu 4-1 la Werder Bremen, însă distanța dintre Bayern și echipa lui Nagelsman rămâne de cinci puncte la vârful Bundesligii.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo