Erling Haaland este unul dintre cei mai vânați tineri fotbaliști din Europa. Pe urmele sale se află multe cluburi importante de pe continent, care vor încerca să-l convingă să semneze anul viitor, când intră în vigoare o clauză contractuală care le-ar permite echipelor să plătească mai puțin pentru semnătura lui.
Șefii Borussiei Dortmund nu vor să-l piardă pe Haaland, deși recent aceștia păreau resemnați cu gândul că norvegianul va pleca, începând deja să-i caute un înlocuitor. Nemții nu mai par a fi dispuși să renunțe la atacantul de 21 de ani, unul dintre oficialii clubului declarând recent că vor face totul pentru a-l păstra la echipă.
"Încercăm să îl facem pe Haaland să simtă că Borussia Dortmund continuă să fie una dintre cele mai bune opțiuni pentru el. Că se poate dezvolta mai mult aici și poate reușim să îl convingem. Vom lupta pentru el, vom încerca totul. Încă nu s-a luat o decizie. Avem nevoie de el pentru o perioadă mai lungă de timp. Poate, chiar mai mult decât vă imaginați", a declarat Sebastian Kehl pentru Bild, citat de Mundo Deportivo.
Bundesliga
"E pur și simplu un fenomen!" Cine e fotbalistul care l-a impresionat pe Marcel Răducanu
03/12/2021 LA 13:16
Erling Haaland, cotat de site-ul transfermarkt.com la 150 de milioane de euro, a avut un start perfect de sezon, reușind 13 goluri în primele 10 partide în care a îmbrăcat tricoul Borussiei Dortmund. În prezent, atacantul este accidentat și, conform ultimelor informații despre starea lui, va rata toate meciurile rămase de disputat în 2021.

Planul lui Mino Raiola cu privire la transferul lui Haaland

Dacă Mbappe este ca și transferat de Real Madrid, în cazul lui Erling Haaland există multe semne de întrebare. Potrivit presei din Spania, agentul norvegianului nu este atât de convins că fotbalistul va ajunge pe Bernabeu. De altfel, impresarul ar prefera pentru clientul său transferul la Barcelona, întrucât are o relație grozavă cu Joan Laporta.
Mino Raiola știe pe de altă parte că situația de la Barcelona nu este îmbucurătoare, mai ales pe plan economic. Haaland nu este nici el încântat de această variantă, întrucât nu crede că Barcelona mai este capabilă să se bată pentru glorie supremă și titluri. Din fericire pentru fanii de pe Camp Nou, se pare că oficialii catalanilor au ajutorul lui Alf-Inge Haaland, tatăl lui Erling.
Mino Raiola și tatăl lui Haaland s-au întâlnit cu președintele Barcelonei în urmă cu câteva luni și nu au pierdut de atunci dialogul. Mai mult, argumentul absolut al catalanilor ar fi acela că Haaland, alături de Mbappe se va afla în umbră la Real Madrid. În schimb, la Barcelona i se promite prioritate pe toate planurile. Laporta susține, de asemenea, că are suficienți bani pentru a putea face față unei asemenea mutări.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/01/3246924.jpg
Bundesliga
Dortmund - Bayern | Marcel Răducanu a făcut avancronica derby-ului din Bundesliga
03/12/2021 LA 12:32
Bundesliga
Haaland a revenit cu gol după accidentare! Borna remarcabilă atinsă de norvegian în Bundesliga
27/11/2021 LA 17:39