Deși a jucat aproape o repriză în inferioritate numerică, după eliminarea lui Pavard, Bayern Munchen a trecut fără probleme de Greuther Furth, echipa de pe ultimul loc al clasamentului din Bundesliga după 6 etape, pe care a învins-o cu 3-1.
Golurile victoriei au fost marcat de Thomas Muller (10), Joshua Kimmich (31) și Sebastian Griesbeck (68), care a înscris în propria poartă. De cealaltă parte, Cedric Itten a reușit să-l învingă pe Neuer în minutul 88, însă golul său nu a fost suficient pentru a schimba soarta meciului.
Bayern, care este neînvinsă în Bundesliga după primele 6 etape ale sezonului, are 16 puncte și este lider în clasament. Bavarezii au marcat 23 de goluri, stabilind un record în campionatul Germaniei.
Bundesliga
Bayern, un nou recital în Bundesliga! A câștigat cu 5-1 și a egalat un record vechi de 45 de ani
ACUM 8 ORE
Cel care a lipsit de pe tabela de marcaj în această seară a fost Robert Lewandowski. Polonezul, care a primit în această săptămână Gheata de Aur, a pus punct astfel unei serii impresionante de meciuri consecutive în care a înscris. Până astăzi, Lewandowski dăduse cel puțin un gol în fiecare partidă în care a evoluat în tricoul lui Bayern din 11 februarie 2021.
Pentru campioana Germaniei urmează miercuri, de la ora 22:00, duelul cu Dynamo Kiev, din a doua etapă a grupelor Champions League.
https://i.eurosport.com/2021/09/20/3223718.png
Bundesliga
Lewandowski, gata să renunțe la bani pentru a-și îndeplini visul! La ce club vrea să joace polonezul
IERI LA 10:28
Bundesliga
Robert Lewandowski s-a supărat pe șefii lui Bayern și vrea să plece! Unde este dorit atacantul
15/10/2021 LA 09:13