Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bayern e de neoprit! Record de goluri pentru Nagelsmann în Bundesliga după victoria cu Furth

Bianca Dumitru

Actualizat 25/09/2021 la 11:13 GMT+3

Bayern Munchen a obținut a cincea victorie consecutivă în Bundesliga. Campioana Germaniei a învins-o cu scorul de 3-1 pe Furth, în ciuda faptului că a jucat în inferioritate numerică aproape o repriză.

Greuther Fürth - FC Bayern München

Credit imagine: Getty Images

Deși a jucat aproape o repriză în inferioritate numerică, după eliminarea lui Pavard, Bayern Munchen a trecut fără probleme de Greuther Furth, echipa de pe ultimul loc al clasamentului din Bundesliga după 6 etape, pe care a învins-o cu 3-1.
Golurile victoriei au fost marcat de Thomas Muller (10), Joshua Kimmich (31) și Sebastian Griesbeck (68), care a înscris în propria poartă. De cealaltă parte, Cedric Itten a reușit să-l învingă pe Neuer în minutul 88, însă golul său nu a fost suficient pentru a schimba soarta meciului.
Bayern, care este neînvinsă în Bundesliga după primele 6 etape ale sezonului, are 16 puncte și este lider în clasament. Bavarezii au marcat 23 de goluri, stabilind un record în campionatul Germaniei.
Cel care a lipsit de pe tabela de marcaj în această seară a fost Robert Lewandowski. Polonezul, care a primit în această săptămână Gheata de Aur, a pus punct astfel unei serii impresionante de meciuri consecutive în care a înscris. Până astăzi, Lewandowski dăduse cel puțin un gol în fiecare partidă în care a evoluat în tricoul lui Bayern din 11 februarie 2021.
Pentru campioana Germaniei urmează miercuri, de la ora 22:00, duelul cu Dynamo Kiev, din a doua etapă a grupelor Champions League.
Brentford - Liverpool va fi sâmbătă de la ora 19.30 pe Eurosport 1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo