Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bayern are mari probleme din cauza jucătorilor nevaccinați! 4 vedete, interzise în hotelul echipei

Nicu Savin

Actualizat 17/11/2021 la 14:07 GMT+2

Bayen Munchen are mari probleme înainte de partida din deplasare cu Augsburg, totul din cauza ultimelor reglementări ale autorităților din Bavaria. Conform ultimelor norme impuse, persoanele nevaccinate împotriva Covid-19 nu au dreptul de a intra în hoteluri, astfel că trupa lui Nagelsmnann va călători la Augsburg fără 4 jucători importanți.

Kimmich, Gnabry und Musiala wieder dabei

Credit imagine: SID

Pandemia de Covid-19 a creat nenumărate probleme în lumea fotbalului, iar acestea par să nu se mai termine. Deși situația părea că s-a îmbunătățit, în multe țări apar noi probleme din cauza normelor privind persoanele care nu s-au vaccinat.
Printre aceste și Germania, unde ultimele reglementări sunt foarte stricte și nu permit persoanelor nevaccinate să aibă acces în hoteluri sau restaurante. Acest lucru afectează direct echipele de fotbal care au jucători sau membri ai staff-urilor nevaccinați, iar Bayern Munchen este una dintre ele.
Joshua Kimmich a declarat public că este împotriva vaccinului, dar se pare că sunt și alți jucători ai bavarezilor pe aceeași lungime de undă. Conform Sky Sport Germania, echipa lui Nagelsmann are reale probleme înainte de deplasarea de vineri de la Augsburg. Toate echipele din Bundesliga călătoresc cu o zi înainte în orașele unde urmează să dispute partidele din deplasare, în multe cazuri jucătorii intrând în cantonament și înaintea meciurilor de pe teren propriu.
Citește și:

Bayern Munchen întâmpină probeleme serioase din cauza jucătorilor nevaccinați

Așa va face și Bayern, dar cel puțin 4 jucători vor avea interzis să intre în hotelul din Augsburg la care se va caza echipa. În afară de Kimmich, în această situație se mai află Serge Gnabry, Jamal Musiala și Eric-Maxim Choupo-Moting.
Dacă despre Kimmich se știe clar că nu s-a vaccinat, asupra celorlalți lucrurile nu sunt clare, dar sursa citată presupune că este vorba despre situații similare, întrucât aceștia au avut nevoie de teste negative în această săptămână pentru a se putea antrena cu echipa. De asemenea, Niklas Sule va lipsi și el, fiind în carantină după ce a fost testat pozitiv în urmă cu câteva zile.
Partida de vineri nu ar fi o mare problemă pentru trupa lui Nagelsmann, deoarce distanța dintre Munchen și Augsburg este una mică (56 de kilometri), astfel că cei 4 jucători s-ar putea deplasa în ziua meciului, dar problema s-ar putea acutiza pe viitor, chiar și în cazul meciurilor intenaționale, dacă vorbim de țări unde sunt în vigoare aceleași norme ca în Germania.
Bayern Munchen este lider în Bundesliga după 11 etape, având 28 de puncte, cu 4 mai multe decât rivala Borussia Dortmund.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo