Erling Haaland ar fi putut fi protagonistul unuia dintre cele mai importante transferuri în 2021, când pe urmele sale au fost, printre altele, Real Madrid, Barcelona, Chelsea, Liverpool și Bayern Munchen.
În ultimele luni, și Manchester City și-a manifestat interesul pentru Haaland, englezii accelerând spre poziția de favoriți ai cursei pentru semnătura atacantului. Deși la începutul acestei luni s-a spus că norvegianul a refuzat o primă ofertă fabuloasă de la campioana Angliei, jurnalistul Nicolo Schira a anunțat în această săptămână că fotbalistul de 21 de ani este tot mai aproape de un transfer pe Etihad.
Italianul specializat pe piața de mercato a dezvăluit că Haaland a ajuns deja la un acord cu reprezentanții lui City în ceea ce privește termenii personali, urmând a semna un contract valabil pentru următoarele 5 sezoane.
Bundesliga
Borussia Dortmund i-a găsit înlocuitor lui Marco Rose! Cine va antrena echipa din noul sezon
23/05/2022 LA 14:05
Oficialii Borussiei Dortmund au dezmințit aceste informații. Înaintea partidei cu Wolfsburg, viitorul director sportiv al nemților, Sebastian Kehl, a declarat că până acum niciun club nu a trimis nicio ofertă pe numele lui Haaland.
Reprezentantul echipei de pe locul 2 în clasamentul din Bundesliga a dat de înțeles că nici cei de la City, nici vreun alt club, nu i-au contactat pentru a-i plăti clauza de reziliere norvegianului.
"Există o clauză de reziliere, știți, și există un termen limită. Vrem să luăm o decizie cât mai curând asupra viitorului lui Haaland. Tratăm acest subiect cu multă, multă responsabilitate. Erling vrea mereu să joace și încercăm să găsim cea mai bună soluție pentru el", a declarat Sebastian Kehl, citat de publicația catalană Sport.
Citește și:

CARE ESTE CEA MAI MARE FRICĂ A LUI HAALAND

Înaintea duelului cu Wolfsburg, în care Erling Haaland a reușit două goluri și o pasă decisivă, antrenorul celor de la Borussia Dortmund a vorbit despre una dintre cele mai mari frici ale lui norvegianului.
Marco Rose a dezvăluit că este convins că fotbalistul are dureri, dar că încearcă să ascundă acest lucru. Haaland nu își dorește ca presa să vorbească despre diagnosticele sale pentru a nu-i speria pretendenții.
"Este imposibil ca el să nu aibă dureri. Mi-a trimis o fotografie în care se vedea că piciorul lui era întors la 90 de grade, trebuie să se fi rupt ceva... Nu îl putem presa, obliga să facă ceva ce nu-și dorește pentru el însuși", a declarat antrenorul Borussiei Dortmund, Marco Rose, citat de Marca.
Erling Haaland a ratat 16 partide în acest sezon din cauza accidentărilor, probleme care i-au pus în gardă pe oficialii cluburilor care s-au interesat de transferul său în ultimul an. În aceste condiții, norvegianul se teme să nu primească vreun diagnostic dur pe finalul acestei stagiuni, verdict care l-ar împiedica să plece la o echipă de top.
Finala turneului ATP de la Monte Carlo este în direct, de la ora 15:30, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
21/05/2022 LA 04:47
Premier League
Haaland a declanșat nebunia pe piața sponsorizărilor! Suma amețitoare cu care e ademenit norvegianul
15/05/2022 LA 11:22