Kingsley Coman ia în calcul o despărțire de Bayern Munchen în perioada următoare. Răspunzând unei întrebări în acest sens într-o conferinţă de presă, francezul a afirmat: ''Evident că au existat discuţii (privind o posibilă plecare), clubul va continua să discute cu consilierul meu şi s-ar putea să avem câteva veşti în curând'',
În vârstă de 25 de ani, Coman joacă la Bayern din 2015.

După Robert Lewandowski, un alt jucător de la Bayern ia în calcul o plecare de la Munchen

Bundesliga
Reacția celor de la Borussia Dortmund după ce Haaland s-a plâns de presiunea pusă asupra lui
17/01/2022 LA 13:13
Întrebat dacă intenţionează să-şi dedice cariera lui Bayern sau dacă îşi imaginează o plecare, fostul parizian a afirmat: ''Întotdeauna mi-am dorit să joc într-un club de top, iar Bayern este un club de top, unul dintre cele mai mari din Germania şi din lume. Deocamdată, vreau doar să termin sezonul şi să dau tot ce e mai bun din mine. Apoi vom vedea", a punctat Coman, despre care există unele informaţii că ar putea părăsi clubul înainte de iunie 2023, când îi expiră contractul.
În prezent, Bayern Munchen, campioana en titre a Germaniei, este lider în Bundesliga, cu 34 puncte după 14 etape, la 4 puncte de a doua clasată, Borussia Dortmund.
Recent, presa internațională a relatat căRobert Lewandowski, golgheterul echipei, este gata la rândul lui să plece de pe Allianz Arena, mai devreme de 2023 când îi expiră contractul.
Polonezul ar fi tentat de o nouă aventură, într-un alt campionat, care i-ar mări și șansele de a câștiga Balonul de Aur. Una dintre echipele interesate de transferul lui Lewandowski este Manchester City. Agentul atacantului cotat de site-ul transfermarkt.com la 60 de milioane de euro a anunțat că echipa lui Pep Guardiola îl va pune pe polonez în fruntea listei de priorități pentru perioada de mercato din iarnă.
Campioana Angliei a încercat și în vară să transfere un atacant de top, însă negocierile pentru Harry Kane nu au dat niciun rezultat, deși 'cetățenii' au fost dispuși să plătească până la 180 de milioane de euro în schimbul fotbalistului de la Tottenham.
Cei de la Bild au notat că Lewandowski, care a mai lucrat cu Guardiola la Bayern, ar fi tentat să facă parte din proiectul atractiv al formației de pe Etihad. Dacă mutarea nu se va realiza în această iarnă, polonezul are șanse mari să ajungă la finalul actualei stagiuni în Premier League, Bayern dorindu-și să obțină o sumă consistentă de bani în schimbul lui.
Sursa: Agerpres
https://i.eurosport.com/2021/12/06/3267260.jpg
Bundesliga
Robert Lewandowski a dat recital și la Koln, iar Bayern a câștigat la scor
15/01/2022 LA 17:13
Bundesliga
Ruptură totală între Haaland și Borussia Dortmund. Norvegianul vrea să plece chiar în această iarnă
15/01/2022 LA 07:49