Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Exclusiv | "E pur și simplu un fenomen!" Cine e fotbalistul care l-a impresionat pe Marcel Răducanu

Bianca Dumitru

Actualizat 03/12/2021 la 15:22 GMT+2

Dortmund - Bayern este unul dintre marile derby-uri din Europa în acest weekend. Marcel Răducanu a prefațat în exclusivitate pentru Eurosport partida din a 14-a etapă a Bundesliga, vorbind și despre jucătorul de la Borussia care l-a impresionat în acest sezon.

Jude Bellingham

Credit imagine: Twitter

Dortmund și Bayern Munchen se înfruntă sâmbătă, de la ora 19:30, în derby-ul etapei a 14-a din Bundesliga. Fostul fotbalist legendar al Borussiei, Marcel Răducanu a prefațat duelul în exclusivitate pentru Eurosport.
Românul în vârstă de 67 de ani a vorbit și despre fotbalistul din lotul lui Marco Rose ca l-a impresionat. Deși a spus că îi place și de Erling Haaland, Jude Bellingham este cel pe care îl consideră cu adevărat un fenomen.
"Bellingham, ăsta e un fotbalist adevărat! 18-19 ani, cât are. E un jucător! Joacă la liga lui, e un fenomen! La vârsta asta și la cum joacă, ce calități are, e pur și simplu un fenomen... Nu se poate, într-un timp așa scurt de la sosirea la Dortmund, cum joacă și ce dovedește de la meci la meci, e cel mai bun de pe teren, în opinia mea.
Dar e puțin, echipei îi mai trebuie și jucători cu experiență, mai ales în meciurile de genul celui cu Bayern. Echipa are nevoie de jucători care să facă diferența mai ales la mijlocul terenului, unde Bayern e foarte puternică. Îi are pe Muller, Gnabry, Musiala, care e și el un talent, Coman... Jucători care sunt peste ce are Borussia Dortmund la ora asta", a declarat Marcel Răducanu pentru Eurosport.
Citește și:

Marcel Răducanu: "Bayern merge pe calitate, nu pe cantitate!"

Fostul fotbalist, care a evoluat între 1982-1988 la Borussia Dortmund, a comentat și strategia celor de la Bayern Munchen privind transferurile. Răducanu a spus că nu și-a putut forma o părere despre Karim Adeyemi, dar că Bayern îl va aduce la echipă doar dacă șefii clubului vor fi convinși că fotbalistul va reuși să se integreze rapid în lot.
"Pe Karim Adeyemi nu l-am văzut încă prea mult, doar de vreo două ori. Să îl vedem ce poate. E clar că Bayern ia doar jucători pe care îi poate folosi imediat, ei nu merg pe cantitate, ci pe calitate. Iau unul-doi jucători, atât, mai mult nu, și imediat dovedesc în joc și se integrează în sistemul echipei", a punctat Marcel Răducanu.
Duelul dintre Borussia Dortmund și Bayern Munchen este programat sâmbătă, de la ora 19:30, și va fi transmis în format LIVE TEXT pe eurosport.ro.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Program transmisiuni Premier League, etapa 15
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo