Dortmund și Bayern Munchen se înfruntă sâmbătă, de la ora 19:30, în derby-ul etapei a 14-a din Bundesliga. Fostul fotbalist legendar al Borussiei, Marcel Răducanu a prefațat duelul în exclusivitate pentru Eurosport.
Românul în vârstă de 67 de ani a vorbit și despre fotbalistul din lotul lui Marco Rose ca l-a impresionat. Deși a spus că îi place și de Erling Haaland, Jude Bellingham este cel pe care îl consideră cu adevărat un fenomen.
"Bellingham, ăsta e un fotbalist adevărat! 18-19 ani, cât are. E un jucător! Joacă la liga lui, e un fenomen! La vârsta asta și la cum joacă, ce calități are, e pur și simplu un fenomen... Nu se poate, într-un timp așa scurt de la sosirea la Dortmund, cum joacă și ce dovedește de la meci la meci, e cel mai bun de pe teren, în opinia mea.
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
IERI LA 05:59
Dar e puțin, echipei îi mai trebuie și jucători cu experiență, mai ales în meciurile de genul celui cu Bayern. Echipa are nevoie de jucători care să facă diferența mai ales la mijlocul terenului, unde Bayern e foarte puternică. Îi are pe Muller, Gnabry, Musiala, care e și el un talent, Coman... Jucători care sunt peste ce are Borussia Dortmund la ora asta", a declarat Marcel Răducanu pentru Eurosport.
Citește și:

Marcel Răducanu: "Bayern merge pe calitate, nu pe cantitate!"

Fostul fotbalist, care a evoluat între 1982-1988 la Borussia Dortmund, a comentat și strategia celor de la Bayern Munchen privind transferurile. Răducanu a spus că nu și-a putut forma o părere despre Karim Adeyemi, dar că Bayern îl va aduce la echipă doar dacă șefii clubului vor fi convinși că fotbalistul va reuși să se integreze rapid în lot.
"Pe Karim Adeyemi nu l-am văzut încă prea mult, doar de vreo două ori. Să îl vedem ce poate. E clar că Bayern ia doar jucători pe care îi poate folosi imediat, ei nu merg pe cantitate, ci pe calitate. Iau unul-doi jucători, atât, mai mult nu, și imediat dovedesc în joc și se integrează în sistemul echipei", a punctat Marcel Răducanu.
Duelul dintre Borussia Dortmund și Bayern Munchen este programat sâmbătă, de la ora 19:30, și va fi transmis în format LIVE TEXT pe eurosport.ro.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/12/03/3264935.jpg
Bundesliga
Reacția celor de la Borussia Dortmund după ce Haaland s-a plâns de presiunea pusă asupra lui
17/01/2022 LA 13:13
Liga
Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri
17/01/2022 LA 09:03