Erling Haaland ar fi putut fi protagonistul unuia dintre cele mai importante transferuri în 2021, când pe urmele sale au fost, printre altele, Real Madrid, Barcelona, Chelsea, Liverpool și Bayern Munchen. Plecarea lui de la Dortmund nu s-a realizat, dar cel mai probabil norvegianul va fi curtat începând de anul viitor, când intră în vigoare o clauză contractuală care le-ar permite cluburilor să plătească mai puțin pentru semnătura lui.
Agentul lui Haaland a vorbit acum, pentru publicația Sport1, despre viitorul atacantului de 21 de ani. Mino Raiola a spus că știe deja ce își dorește pentru jucătorul său, punctând că este conștient de valoarea ridicată a norvegianului, al cărui transfer ar putea stabili un record pe piața de mercato.
"Ne gândim la viitorul lui Haaland de doi ani deja. Avem idei clare despre unde ar trebui să meargă Erling și cu siguranță ne uităm la ce poate piața să ofere. Aș fi un agent slab dacă nu aș face asta. Putem influența mercato cu un jucător ca Erling", a declarat Mino Raiola.
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
IERI LA 05:59
Erling Haaland, transferat de Borussia Dortmund în ianuarie 2020 de la Salzburg pentru doar 20 de milioane de euro, este cotat acum de site-ul transfermarkt.com la 150 de milioane de euro.
Citește și:

Haaland, prioritate 0 pentru catalani

Una dintre echipele care s-au arătat în ultimele luni interesate de transferul lui Erling Haaland este Barcelona. Xavi a primit garanții că va avea un buget considerabil în vară, astfel încât proiectul său să aibă o șansă.
Catalanii traversează o criză fără precedent, după "moștenirea" financiară grea lăsată de Bartomeu. În vară, Laporta a fost obligat să renunțe la Messi și Griezmann, iar acum clubul se zbate în mediocritate. Pentru ca finalul crizei sportive să se termine, Barcelona ar trebui să facă tot posibilul pentru a-l aduce pe Haaland pe Camp Nou.
Cel puțin asta susține cel mai cunoscut ziarist din Spania specializat pe Barcelona, Victor Lozano. Acesta a glumit pe seama modului în care Laporta ar putea face bani de transfer, tocmai pentru a sublinia că trebuie făcut tot ce e omenește posibil ca norvegianul să vină sub comanda lui Xavi.
"Aș cheltui tot ce pot pentru a putea să îl aduc pe Haaland la Barcelona. Aș vinde Sagrada Familia și Portul din Barcelona. Ar marca foarte multe goluri pentru noi, e un jucător fantastic. Dacă ar fi de acord să vină, aș utiliza toate opțiunile în locul lui Laporta pentru acest transfer", a spus Victor Lozano la emisiunea Rondeando.
https://i.eurosport.com/2021/12/06/3267260.jpg
Bundesliga
Reacția celor de la Borussia Dortmund după ce Haaland s-a plâns de presiunea pusă asupra lui
17/01/2022 LA 13:13
Liga
Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri
17/01/2022 LA 09:03