Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jose Mourinho a fost la un pas să o preia pe Bayern Munchen după ce a fost demis de la Tottenham

Nicu Savin

Publicat 14/11/2021 la 19:28 GMT+2

Jose Mourinho nu a avut rezulatate deosebite în ultimii ani, dar portughezul rămâne un antrenor cu o cotă uriașă. "The Special One" o antrenează în prezent pe AS Roma, dar după ce a fost demis în stagiunea trecută de Tottenham a fost la un pas să o preia pe Bayern Munchen, așa cum a confirmat Karl Heinz Rummenigge, fostul președinte al bavarezilor.

José Mourinho durante un allenamento con la Roma - Stagione 2021-22

Credit imagine: Getty Images

Jose Mourinho a fost mult timp cel mai căutat antrenor din lume, rezulatele obținute cu Porto sau Inter recomandându-l ca un garant al succesului. În ultimii ani însă, lusitanul nu a mai avut reușite notabile, părăsind pe ușa din spate cluburi ca Chelsea, Manchester United sau Tottenham.
De la Spurs a fost demis înainte de finalul sezonului trecut, datorită rezultatelor mult sub nivelul așteptărilor. Ulterior a semnat cu AS Roma și mulți specialiști consideră că acesta a este un pas înapoi în cariera sa.
Totuși, cota lui Mourinho este una imensă în continuare, iar Karl Heinz Rummenigge, fostul președinte de la Bayern Munchen, a recunoscut că portughezul a fost în cărți pentru a prelua clubul bavarez în vară. "Mou" și-a dat acordul să devină antrenorul lui Bayern, dar în cele din urmă a fost preferat Julian Nagelsmann.
"Mourinho a fost unul dintre candidați. A vrut să vină în Germania pentru a antrena Bayern. Dar s-a hotărât să vină un alt antrenor, cu un alt profil, alt profil, cu caracteristici diferite, care sunt mai potrivite pentru Bayern", a declarat Rummenigge pentru Sky Sport Italia, citat de Bild.
Citește și:

Mourinho vrea la Roma o rezervă de la Manchester United

Jose Mourinho nu are rezultatele scontate nici la AS Roma, dar este încrezător că poate face o echipă puternică în capitala Italiei și se pregătește pentru perioada de mercato din această iarnă. Tehnicianul lui AS Roma a pus ochii pe compatriotul său, Diogo Dalot, fundașul central de 22 de ani al fostei sale echipe, Manchester United, potrivit italienilor de la calciomercato.
O mutare a lui Diogo Dalot pe Olimpico ar putea reprezenta o gură de aer pentru cariera tânărului fotbalist, care în acest sezon a prins foarte puține minute sub comanda lui Ole Gunnar Solskajer, în condițiile în care Manchester United se confruntă cu grave probleme în defensivă. Acesta a bifat doar trei partide în Premier League, acesta jucând și în două partide din UEFA Champions League și o partidă din Cupa Ligii Angliei.
Diogo Dalot a sosit la Manchester United în vara anului 2018, în mandatul lui Jose Mourinho. În ciuda tinereții sale, acesta a fost considerat un jucător promițător pentru "diavolii roșii", dar acesta pare că a fost "uitat" de tehnicianul norvegian.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo