Erling Haaland s-a accidentat în meciul cu Hoffenheim și este indisponibil în prezent pentru meciurile Borussiei Dortmund. Presa internațională continuă să vorbească despre el și despre posibila sa plecare din Bundesliga.
În acest context, jurnaliștii de la Bild l-au întrebat pe Marco Rose despre viitorul atacantului său. Tehnicianul a dezvăluit care este relația dintre el și fotbalistul de 21 de ani și a spus că îi înțelege acestuia reacțiile mai dure pe care le are uneori din cauza presiunii care se pune asupra lui.
În plus, Marco Rose a declarat că viitorul lui Haaland este unul clar și că discuțiile dintre reprezentanții acestuia și cei ai Borussiei Dortmund merg bine, fiecare parte exprimându-se sincer în fața celeilalte.
Bundesliga
Borussia Dortmund i-a găsit înlocuitor lui Marco Rose! Cine va antrena echipa din noul sezon
ACUM 14 ORE
"Are doar 21 de ani. Și el poate avea o zi mai emoționantă, plecând acasă după antrenament, fiind singur, citind ceva și supărându-se. Totul se revarsă asupra lui și sunt momente când i se umple paharul. E normal, e ceva uman.
Eu vorbesc cu Erling în fiecare zi și simt multă afecțiune pentru el atât ca jucător, cât și ca persoană. Știu cât durează contractul lui. Știu ce trebuie să decidă și când. Totul este pe masă pe plan intern, iar fiecare este sincer cu celălalt.
De aceea, nu trebuie să vorbesc cu el în fiecare zi. La un moment dat, va lua o decizie și clubul se va pregăti bine pentru aceasta. E clar că toți ne dorim ca el să rămână la Dortmund", a declarat Marco Rose, citat de Marca.
Citește și:

Erling Haaland, dorit și la PSG

Norvegianul este, fără doar și poate, unul dintre cei mai râvniți fotbaliști ai momentului, pe urmele sale fiind mai multe echipe de top din Europa. Cel mai recent, presa internațională a anunțat că PSG și-a setat ca obiectiv principal aducerea lui Haaland în cazul cel mai probabil al plecării lui Kylian Mbappe.
Pe lângă atacantul norvegian, francezii sunt interesați și de Paqueta sau Paul Pogba, conform L'Equipe. Totuși, parizienii consideră că aducerea lui Haaland reprezintă o prioritate, conducerea francezilor considerându-l pe vârful de 21 de ani cel mai bun tânăr atacant din Europa.
Aceștia au avantajul relațiilor dintre directorul sportiv al echipei, Leonardo, și impresarul jucătorului, Mino Raiola, care sunt destul de solide.
Se pare că PSG și Dortmund au avut deja un prim contact în legătură cu transferul lui Erling Haaland, dar nu s-a ajuns la nimic concret deocamdată. Parizienii vor să se asigure că vor aduce un înlocuitor cel puțin pe măsura lui Mbappe, care, cel mai probabil, va semna cu Real Madrid.
Clauza de reziliere a lui Haaland este de 75 de milioane de euro, pe lângă un bonus care ar varia între 10 și 15 milioane de euro, o sumă accesibilă pentru un PSG care are suficientă putere financiară pentru a întreprinde o operațiune de asemenea calibru.
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
21/05/2022 LA 04:47
Premier League
Haaland a declanșat nebunia pe piața sponsorizărilor! Suma amețitoare cu care e ademenit norvegianul
15/05/2022 LA 11:22