Parizienii și-au setat ca obiectiv principal aducerea lui Erling Haaland , în cazul cel mai probabil al plecării lui Kylian Mbappe.
Pe lângă atacantul norvegian, francezii sunt interesați și de Paqueta sau Paul Pogba, conform L'Equipe.
Totuși, PSG consideră că aducerea lui Haaland reprezintă o prioritate, conducerea francezilor considerându-l pe vârful de 21 de ani cel mai bun tânăr atacant din Europa, iar relațiile dintre directorul sportiv al echipei, Leonardo, și impresarul jucătorului, Mino Raiola, sunt destul de solide.
Ligue 1
Încă un nume pe lista PSG-ului pentru înlocuirea lui Pochettino! Varianta surpriză din La Liga
ACUM 4 ORE
PSG și Dortmund au avut deja un prim contact în legătură cu transferul lui Erling Haaland, dar nu s-a ajuns la nimic concret deocamdată. PSG vrea să se asigure că va aduce un înlocuitor cel puțin pe măsura lui Mbappe, care, cel mai probabil, va ajunge la Real Madrid.

Mișcări de trupe la PSG

Clauza lui Haaland este de 75 de milioane de euro, pe lângă un bonus care ar varia între 10 și 15 milioane de euro, o sumă accesibilă pentru un PSG care are suficientă putere financiară pentru a întreprinde o operațiune de asemenea calibru.
Cu toate acestea, competiția pentru a pune mâna pe atacatorul norvegian este foarte mare. Echipe precum Real Madrid sau Barcelona sunt și în ele în cursă pentru aducerea lui Haaland, iar PSG nu este una dintre favorite în acest moment pentru a-l transfera.
Un alt jucător dorit de conducerea lui PSG din vară este Lucas Paqueta, mijlocașul lui Lyon. Leonardo și l-a dorit foarte mult inclusiv pe vremea în care era director tehnic al Milanului, iar acum vrea să-l aducă și la Paris. Sursa citată precizează faptul că nu s-au început încă discuțiile cu el, dar jucătorul nu ar spune nu unei veniri la PSG.
CITEȘTE ȘI:
Deși proprietarul lui Lyon a declarat în urmă cu câteva săptămâni faptul că prețul brazilianului este 80 de milioane de euro, plecarea lui Juninho de la conducerea sportivă a clubului, cuplată cu faptul că jucătorul nu este mulțumit la clubul de pe locul 8, ar putea facilita foarte mult negocierile.
O altă țintă pentru PSG este Paul Pogba. Mijlocașul nu și-a ascuns niciodată dorința de a merge în capitala Franței, iar statutul pe care îl are în Franța, drept vedetă după ce a câștigat Cupa Mondială în 2018, este un alt motiv pentru care Leonardo s-a interesat de serviciile lui. Al-Khelaïfi îl cunoaște bine și a fost de acord cu demararea discuțiilor, potrivit L'Equipe.
Deși va fi din nou activă pe piața transferurilor, PSG se va despărți și de câțiva jucători. Francezii ezită să-i prelungească contractul lui Di Maria, contract ce expiră în luna iunie. Deși la începutul anului s-a discutat despre o înțelegere verbală între club și jucător, venirea lui Paqueta ar echivala cu plecarea argentinianului.
Di Maria, care va împlini pe 14 februarie 34 de ani, și-ar mai dori să rămână încă un an la Paris, înainte de a-și încheia cariera la un club din Argentina. Rămâne de văzut care vor fi mutările pe care le va realiza PSG la vară.
Ligue 1
Eurosport Spania a făcut anunțul: Mbappe rămâne la PSG! Cifrele unei afaceri cum n-a mai fost alta
ACUM 4 ORE
Ligue 1
PSG, ofertă uluitoare pentru Kylian Mbappe, pentru a-și prelungi șederea în capitala Franței
IERI LA 12:32