Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG pregătește o sumă uriașă pentru Erling Haaland! Anunțul făcut de L'Equipe

Alex Masgras

Actualizat 08/01/2022 la 09:33 GMT+2

Potrivit celor de la L’Equipe, PSG intră în cursa pentru semnătura lui Erling Haaland, atacantul celor de la Borussia Dortmund. Parizienii îl doresc foarte mult pe norvegian și pregătesc o sumă care l-ar face cel mai scump jucător din istoria fotbalului.

Erling Haaland von Borussia Dortmund

Credit imagine: Getty Images

Într-o nouă perioadă de mercato, au început din nou zvonurile legate de Erling Haaland, atacantul celor de la Borussia Dortmund. Potrivit celor de la L’Equipe, citați de nemții de la Bild, Paris Saint-Germain este cea mai nouă echipă care va intra în cursa pentru semnătura atacantului norvegian.
Francezii scriu că echipa din capitala Franței este pregătită să plătească 300 de milioane de euro pentru starul lui Dortmund, sumă în care intră și comisioanele agenților lui Haaland, Mino Raiola și Papa Alf-Inge. De asemenea, salariul norvegianului de 21 de ani ar urma să fie de 30 de milioane de euro pe an.
În condițiile în care Kylian Mbappe este tot mai aproape de o despărțire de PSG, acesta putând ajungând la Real Madrid din postura de jucător liber de contract în această vară, echipa lui Mauricio Pochettino este în căutarea unui înlocuitor pe măsură.

Erling Haaland nu va pleca în această iarnă de la Borussia Dortmund

Toate aceste planuri ale parizienilor dezvăluite de presa franceză sunt pentru vara aceasta, deoarece Borussia Dortmund nu îl va ceda pe Erling Haaland în această iarnă. Hans-Joachim Watze, președintele lui Dortmund, a anunțat că atacantul norvegian va rămâne la echipă în această iarnă:
"Haaland nu va pleca în ianuarie în niciun caz. Cine acceptă să își vândă un atacant european de top în pauza de iarnă când nu e nevoie să facă asta? La anul? Bineînțeles, va fi dificil să îl păstrăm. Cu toate acestea, noi vrem și vom încerca acest lucru", a spus Watzke.
Pe lângă PSG, Real Madrid este un alt club interesat de Erling Haaland. Potrivit celor de la Bild, speranța celor de la Dortmund este legată de Karim Benzema, care are prestații excelente pe Santiago Bernabeu și în acest sezon. Francezul mai are contract cu Real Madrid până în vara anului 2023, iar madrilenii nu au motive să se despartă de acesta înainte de finalizarea contractului, iar Haaland poate rămâne pe Signal Iduna Park încă un sezon.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo