Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bayern, doar o remiză cu Monchengladbach! Cu cine împart bavarezii prima poziție în Bundesliga

Bianca Dumitru

Publicat 27/08/2022 la 21:28 GMT+3

Bayern Munchen a remizat în această seară, pe teren propriu, cu Borussia Monchengladbach, scor 1-1. Campioana Germaniei a fost la un pas de prima înfrângere din acest sezon.

Marcus Thuram (Borussia Mönchengladbach) against Bayern Munich

Credit imagine: Getty Images

Bayern a primit în această seară vizita celor de la Borussia Monchengladbach, într-un meci contând pentru a 4-a etapă a Bundesliga. Campioana Germaniei și-a încheiat seria de 3 victorii consecutive, obținând doar o remiză, scor 1-1.
Bayern a reușit să trimită prima mingea între buturi, în minutul 34, prin Sadio Mane, însă reușita a fost anulată. Ulterior, cu două minute înainte de pauză, Thuram i-a dus pe oaspeți în avantaj.
Echipa lui Julian Nagelsmann a fost condusă până în ultimele 10 minute de joc. Leroy Sane a restabilit egalitatea, în minutul 83, după un șut perfect de la marginea careului.
Citește și:
Bavarezii nu au mai reușit, însă, să mai înscrie și au pus punct seriei de 3 victorii consecutive, înregistrate în startul acestui sezon, după duelurile cu Frankfurt (1-6), Wolfsburg (2-0) și Bochum (0-7).
În urma acestei remize, Bayern a rămas pe locul 1, dar este la egalitate de puncte, 10, cu Union Berlin, care a învins-o astăzi cu 1-6 pe Schalke.
Cele două echipe din fruntea clasamentului se vor înfrunta în cea de-a cincea etapă din Bundesliga. Meciul este programat sâmbăta viitoare, de la ora 16:30.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo