Campioana Germaniei l-a pierdut în această vară pe Robert Lewandowski, care a plecat la Barcelona pentru 50 de milioane de euro. În schimb, bavarezii l-au luat pe Sadio Mane de la Liverpool (50 de milioane de euro), dar și pe Matthijs de Ligt de la Juventus (80 de milioane de euro), însă germanii nu au de gând să se oprească aici cu transferurile.
Șefii lui Bayern sunt conștienți că golul lăsat de Lewandowski va fi greu de digerat, astfel că sunt hotărâți să transfere în continuare jucători de mare perspectivă. Reputatul jurnalist Fabrizio Romano a anunțat că Mathys Tel (17 ani), căpitanul naționalei Franței U17, e noul jucător al celor de la Bayern Munchen.
Bundesliga
Bayern a câștigat cu 6-1 la Frankfurt, în primul meci din Bundesliga! Mane, printre marcatori
05/08/2022 LA 20:23
CITEȘTE ȘI:

Bayern a rezolvat transferul jucătorului despre care spun că poate fi înlocuitorul lui Lewandowski

Julian Nagelsmann a confirmat deja că Mathys Tel este noua achiziție a lui Bayern: "Într-o zi, ar putea fi unul dintre cei mai buni atacanți și am viziunea că poate marca 40 de goluri la un moment dat în cariera sa", a transmis antrenorul bavarezilor. Bayern va plăti 20 de milioane de euro, plus 8,5 milioane de euro bonusuri către Rennes pentru puștiul născut în 2005.
Tel a jucat doar 10 meciuri pentru Rennes în sezonul trecut, dar aparițiile sale pentru club, precum și cele cinci goluri marcate în șase apariții pentru naționala U18 a Franței au atras atenția campioanei Germaniei. După ce a refuzat deja două oferte de la Bayern Munchen, Rennes iată că a hotărât să o accepte pe a treia.
Premier League
Nagelsmann a reușit să-l întărâte pe Conte: "E lipsit de respect!" Ce l-a deranjat pe italian
24/07/2022 LA 07:35
Bundesliga
"Răzbunarea" lui Bayern după ce Barcelona l-a luat pe Lewandowski! Ce jucător au luat de pe Camp Nou
21/07/2022 LA 15:57