Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bayern se distanțează în fruntea clasamentului din Bundesliga! 8 meciuri fără înfrângere pentru bavarezi

Bianca Dumitru

Publicat 12/11/2022 la 21:27 GMT+2

Bayern Munchen s-a impus în această seară, în deplasare, pe terenul celor de la Schalke, cu scorul de 0-2, într-un meci contând pentru a 15-a etapă din Bundesliga. Bavarezii s-au distanța în fruntea clasamentului.

Schalke - FC Bayern

Credit imagine: Getty Images

Bayern Munchen a obținut în această seară, în deplasare, a 10-a victorie din acest sezon al Bundesliga. Bavarezii s-au impus pe terenul celor de la Schalke, cu scorul de 0-2, și s-au distanțat în fruntea clasamentului din campionat.
Betano Afiș, varianta 2
Acest conținut vă este oferit de Betano.
Cele două goluri ale victoriei au fost marcate de Gnabry, în minutul 38, și Choupo-Moting, în minutul 52, ambii jucători înscriind după pase decisive ale lui Musiala, care și-a adus deja contribuția la 20 de goluri în acest sezon.
În urma acestei victorii, Bayern Munchen a ajuns la 8 meciuri fără înfrângere în Bundesliga și are 34 de puncte, cu care se află pe primul loc în clasament, având un avans de 6 puncte în fața celor de la RB Leipzig și de 7 puncte față de Union Berlin, care are însă un meci mai puțin disputat, urmând a o înfrunta mâine pe Freiburg, de la ora 18:30.
De cealaltă parte, Schalke este pe ultimul loc în campionat, având doar 9 puncte după 15 meciuri.
Următoarea etapă din Bundesliga este programată în perioada 20-22 ianuarie 2023, când Bayern va juca pe terenul celor de la RB Leipzig, iar Schalke se va deplasa la Eintracht Frankfurt.
Turneul Campionilor se desfășoară în perioada 13-20 noiembrie și poate fi urmărit pe Eurosport, site-ul Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
picture

Ultimul mare eveniment al anului, Turneul Campionilor, se vede pe Eurosport între 13-20 noiembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo