Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jude Bellingham a luat deja o decizie în privința viitorului său! Prima ofertă pe care a refuzat-o

Bianca Dumitru

Publicat 22/01/2023 la 17:31 GMT+2

Jude Bellingham este unul dintre cei mai râvniți fotbaliști ai momentului. Pe urmele englezului se află, printre altele, Real Madrid, Liverpool și Manchester City. În aceste condiții, englezul a refuzat oferta celor de la Borussia Dortmund de prelungire a contractului.

Jude Bellingham of Borussia Dortmund during the friendly match between Borussia Dortmund and FC Basel on January 13, 2023 in Marbella, Spain. (Photo by Alexandre Simoes/Borussia Dortmund via Getty Images)

Credit imagine: Getty Images

Jude Bellingham este unul dintre cei mai vânați tineri fotbaliști din lume. Pentru englezul legitimat la Borussia Dortmund se vor duela în perioada de mercato de vara viitoare, printre altele, Liverpool, Real Madrid și Manchester City.
Având cluburi atât de importante pe urmele sale, Bellingham este decis să se despartă în vară de nemții cu care mai are contract până în 2024. Înainte de a începe negocierile cu alte cluburi pentru transferul fotbalistului de 19 ani, cei de la Dortmund au vrut să afle dacă mijlocașul este dispus să mai rămână în Bundesliga sau nu.
Astfel, șefii Borussiei i-au făcut o ofertă de prelungire a înțelegerii, dar aceasta a fost refuzată de reprezentanții lui Bellingham, care pare tot mai nerăbdător să înceapă o nouă aventură din vară.
Potrivit jurnaliștilor englezi, oferta celor de la Dortmund includea un salariu de aproximativ 10 milioane de euro pe sezon.
Citește și:

STEVEN GERRARD, GATA SĂ SE IMPLICE DIRECT ÎN TRANSFERUL LUI BELLINGHAM

Liverpool își dorește foarte mult să le ia fața unor cluburi importante europene și să bifeze în perioada de mercato din vară unul dintre cele mai așteptate transferuri din fotbalul britanic, "repatrierea" lui Jude Bellingham, cel mai valoros fotbalist englez al momentului, la egalitate cu Phil Foden (110 milioane de euro).
Jurgen Klopp îl apreciază enorm pe mijlocașul de 19 ani legitimat la Borussia Dortmund și speră că îl poate convinge pe acesta să se alăture formației de pe Anfield în vară, deși sunt și alte echipe pe urmele sale.
Un factor care poate fi decisiv în privința convigerii lui Bellingham să semneze cu Liverpool ar putea fi Steven Gerrard, un fan înrăit al "cormoranilor" și declarat și fan al lui Jude.
Tehnicianul de 42 de ani a vorbit deschis despre dorința sa ca Bellingham să vină la Liverpool și a spus că s-ar implica direct în acest transfer, fiind dispus să meargă în Germania, să se întâlnească cu fotbalistul Borussiei și să îl convingă că este foarte dorit pe Anfield.
"Bellingham este un obiectiv evident pentru Liverpool. Sunt un mare fan și lui Liverpool îi lipsește acest număr opt care ajunge în careu și îți aduce un gol. Bellingham bifează toate aceste căsuțe.
Tot ce trebuie să facă este să-mi trimită jurnalul lui, voi zbura la Dortmund, îl voi duce la cină și îl voi aduce înapoi", a spus Steven Gerrard.
picture

Spectacolul de la Australian Open se vede în direct pe Eurosport în perioada 16-29 ianuarie

Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play. În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo