Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Record istoric pentru Kane, după 7-0 cu Bochum! Nimeni în istoria Bundesliga nu a reușit așa ceva

Cristian Mihală

Actualizat 23/09/2023 la 18:34 GMT+3

Bayern Munchen, cu un Harry Kane într-o formă excelentă, s-a impus cu 7-0 în duelul cu Bochum, din etapa a 5-a din Bundesliga. Englezul a devenit primul jucător din istoria grupării bavareze care marchează de 7 ori în primele 5 partide ale unui sezon de Bundesliga.

Harry Kane of Bayern Munich celebrates after scoring the team's second goal during the Bundesliga match between FC Bayern München and VfL Bochum 1848 at Allianz Arena on September 23, 2023 in Munich, Germany.

Credit imagine: Getty Images

După ce a marcat 4 goluri în poarta lui Onana în Champions League, într-un 4-3 cu United, miercuri, formația lui Tuchel nu a acuzat deloc oboseala și a zburdat pe teren în fața unei echipe care primise 21 de goluri în precedentele 4 meciuri cu bavarezii (două înfrângeri cu 0-7 pentru Bochum contra rivalei de azi).
Și în disputa din acest weekend, tabela a fost "înghețată" la 7-0, la capătul unei dispute în care au punctat Choupo-Moting, Kane (triplă), De Ligt, Sane și Tel. Englezul adus în această vară de la Tottenham a fost omul meciului, pe lângă cele trei goluri el reușind și două pase decisive (pentru Sane și Tel).

Recordurile lui Kane, după Bayern - Bochum 7-0

Cu reușitele de azi, Kane a devenit primul jucător din istoria lui Bayern care să înscrie 7 goluri în primele sale 5 meciuri de Bundesliga.
Cu 7 goluri și 3 assisturi, golgheterul all-time al naționalei Angliei e primul jucător din istoria Bundesliga care adună 10 contribuții la golurile echipei sale, în primele 5 meciuri ale sezonului. El a depășit recordul lui Erling Haaland, care reușise 8 contribuții la goluri în primele 5 meciuri din sezon, pentru Dortmund.
Rezultatele zilei în Bundesliga
  • Augsburg - Mainz 2-1
  • Borussia Monchengladbach - Leipzig 0-1
  • Bayern - Bochum 7-0
  • Dortmund - Wolfsburg 1-0
  • Union Berlin - Hoffenheim 0-2
În clasament, Bayern e lider cu 4 victorii și un egal în 5 partide. Bavarezii sunt secondați de Stuttgart, Leipzig și Hoffenheim, care au adunat toate 4 succese în primele 5 runde disputate până acum în Bundesliga.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo