Articol scris de Răzvan Rădulescu
Deși mai are contract până în 2023, Robert Lewandowski nu își mai dorește să continue la echipa pentru care a evoluat opt sezoane de-a lungul carierei. Barcelona se arată cea mai interesată de transferul atacantului polonez. Dorința "catalanilor" de a-l transfera pe Lewandowski a fost respinsă în trei rânduri de "bavarezi".
În primă fază, echipa din Spania a venit cu oferta de 30 de milioane de euro, apoi "catalanii" au trimis o ofertă de 32 de milioane de euro, dar ambele oferte au fost refuzate. Ultima ofertă respinsă a fost de 50 de milioane de euro plus 10 milioane sub formă de bonusuri de performanță, conform GSP.ro.Numărul 9 de la Bayern și de la naționala Poloniei vrea să plece în această vară la Barcelona, însă clubul german nu e dispus să-i dea drumul până nu primește suma pe care o dorește. Bayern solicita la un moment dat 60 de milioane de euro pentru Robert Lewandowski.
Liga
Barcelona, doar o remiză în prima etapă de La Liga! Catalanii, fără gol cu Rayo Vallecano de 3 ani
13/08/2022 LA 21:14
CITEȘTE ȘI:

Robert Lewandowski, în fața unei amenzi uriașe

Au existat speculații conform cărora fotbalistul refuză să se prezinte la reunirea din 12 iulie pentru a forța mutarea la Barcelona. Conform postului german de televiziune Sport1, Lewandowski a fost avertizat că va fi amendat dacă nu va fi prezent la reunirea campioanei Germaniei. Penalizarea ar urma să ajungă la 3,6 milioane de euro, cea mai mare amendă din fotbal de până acum.
Cotat la 45 de milioane de euro, conform Transfermarkt, Robert Lewandowski a evoluat opt sezoane la Bayern München. În sezonul 2021/2022, Lewandowski a înscris de 50 de ori în 46 de partide pentru Bayern în toate competițiile și a oferit 7 pase decisive.
Liga
Barcelona a dat lovitura! A obținut banii necesari pentru înregistrarea transferurilor verii
12/08/2022 LA 12:18
Liga
Cum arată topul favoritelor la câștigarea titlului în La Liga, înainte de startul sezonului 2022/23
12/08/2022 LA 11:14