Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Robert Lewandowski riscă o amendă uriașă! Ar fi cea mai mare sancțiune din fotbal

Eurosport
DeEurosport

Publicat 05/07/2022 la 16:07 GMT+3

Robert Lewandowski (33 de ani) a refuzat în nenumărate rânduri să mai joace la Bayern, însă campioana Germaniei a respins de trei ori ofertele venite de la Barcelona. Vârful polonez ar putea primi o amendă în valoare de 3,6 milioane de euro dacă nu se prezintă luni, 12 iulie, la reunirea celor de la Bayern München.

Robert Lewandowski

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Răzvan Rădulescu
Deși mai are contract până în 2023, Robert Lewandowski nu își mai dorește să continue la echipa pentru care a evoluat opt sezoane de-a lungul carierei. Barcelona se arată cea mai interesată de transferul atacantului polonez. Dorința "catalanilor" de a-l transfera pe Lewandowski a fost respinsă în trei rânduri de "bavarezi".
În primă fază, echipa din Spania a venit cu oferta de 30 de milioane de euro, apoi "catalanii" au trimis o ofertă de 32 de milioane de euro, dar ambele oferte au fost refuzate. Ultima ofertă respinsă a fost de 50 de milioane de euro plus 10 milioane sub formă de bonusuri de performanță, conform GSP.ro.Numărul 9 de la Bayern și de la naționala Poloniei vrea să plece în această vară la Barcelona, însă clubul german nu e dispus să-i dea drumul până nu primește suma pe care o dorește. Bayern solicita la un moment dat 60 de milioane de euro pentru Robert Lewandowski.
CITEȘTE ȘI:

Robert Lewandowski, în fața unei amenzi uriașe

Au existat speculații conform cărora fotbalistul refuză să se prezinte la reunirea din 12 iulie pentru a forța mutarea la Barcelona. Conform postului german de televiziune Sport1, Lewandowski a fost avertizat că va fi amendat dacă nu va fi prezent la reunirea campioanei Germaniei. Penalizarea ar urma să ajungă la 3,6 milioane de euro, cea mai mare amendă din fotbal de până acum.
Cotat la 45 de milioane de euro, conform Transfermarkt, Robert Lewandowski a evoluat opt sezoane la Bayern München. În sezonul 2021/2022, Lewandowski a înscris de 50 de ori în 46 de partide pentru Bayern în toate competițiile și a oferit 7 pase decisive.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo