Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Șefii lui Bayern au vorbit despre viitorul lui Cancelo! Când vor lua o decizie despre transfer

Bianca Dumitru

Publicat 14/05/2023 la 13:08 GMT+3

Joao Cancelo a fost împrumutat la începutul acestui an la Bayern Munchen, nemții având opțiunea de a-l transfera definitiv în vară pentru 70 de milioane de euro. Aceștia nu s-au decis încă dacă vor să activeze acea clauză contractuală, dar portughezul nu duce lipsă de oferte.

Tuchel zeigt sich von João Cancelo begeistert

Credit imagine: Getty Images

Joao Cancelo a fost împrumutat la începutul acestui an de Manchester City la Bayern Munchen până la finalul acestei stagiuni. Dacă vor dori să-l păstreze în Bundesliga, nemții vor trebui să le plătească 70 de milioane de euro "cetățenilor".
Directorul sportiv al bavarezilor a fost întrebat recent dacă clubul are de gând să achite această sumă de bani în schimbul lui Cancelo. Hasan Salihamidzic a spus că, deși sunt mulțumiți de prestațiile sale, șefii de pe Allianz Arena nu au luat încă o decizie.
"Cancelo este un jucător de top, din punct de vedere tehnic este o plăcere pentru ochi. Ne bucurăm că îl avem. Clauza de 70 de milioane de euro? Nu am decis încă nimic. O vom face după sfârșitul sezonului", a spus Salihamidzic, citat de jurnalistul Fabrizio Romano.
Dacă cei de la Bayern Munchen nu vor decide să-l transfere definitiv, Joao Cancelo are și alte variante. Barcelona este interesată de el, dar transferul portughezului ar putea fi prea scump pentru catalani.
Citește și:

JOAO CANCELO, AȘTEPTAT DE MIKEL ARTETA LA ARSENAL

Recent, însă, numele lui Joao Cancelo a fost legat de un transfer în echipa lui Mikel Arteta, care cunoaște foarte bine lotul "cetățenilor" din perioada în care i-a fost secund lui Guardiola.
Arteta și Cancelo au lucrat pentru o scurtă perioadă la City, în toamna lui 2019. Portughezul a fost cumpărat de la Juventus în vara acelui an, pentru 65 de milioane de euro, dar în decembrie Arteta pleca de la City pentru a o prelua pe Arsenal.
Totuși, pentru antrenorul iberic au fost suficiente cele câteva luni pentru a-și da seama de valoarea fotbalistului, iar parcursul său ulterior îl determină pe Arteta să forțeze un transfer în următoarea perioadă de mercato.
Arsenal va trebui să bage adânc mâna în buzunar pentru achiziția lui Cancelor. Valoarea sa de piață este de 70 de milioane de euro, suma care e, de altfel, inclusă și în opțiunea de cumpărare pe care o au cei de la Bayern în privința portughezului. City are toate motivele să țină la preț, deoarece Cancelo are contract până în 2027.
Totuși, Arsenal are forță financiară și City ar putea face un pas în spate în cadrul negocierilor, mai ales dacă Guardiola va spune clar că nu se va mai baza pe jucător, iar acesta își va manifesta dorința să plece.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo