Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Verdict îngrozitor pentru starul lui Bayern: ruptură a ligamentului lateral al genunchiului stâng

Cristian Mihală

Publicat 28/01/2024 la 11:54 GMT+2

Internaţionalul francez Kingsley Coman (Bayern Munchen) s-a accidentat la genunchiul stâng în meciul cu Augsburg, de sâmbătă seara, din Bundesliga, şi va fi indisponibil mai multe săptămâni, a informat clubul bavarez.

Harry Kane und Kinglsey Coman

Credit imagine: Getty Images

Coman a ieşit de pe teren la mai puţin de jumătate de oră după startul meciului cu Augsburg, meci câştigat de Bayern cu 3-2, fiind susţinut de doi membri ai staff-ului medical.
Bayern Munchen a menţionat că francezul suferă de o ruptură a ligamentului lateral al genunchiului stâng, dar că va fi supus unor analize imagistice amănunţite pentru a se identifica dacă nu are şi alte probleme.
Kingsley Coman îşi vede compromisă participarea la următoarele meciuri amicale ale Franţei de la sfârşitul lunii martie, cu Germania şi Chile, ultimele înainte de anunţarea lotului pentru Euro 2024.
Pentru Tuchel, vestea este cum nu se poate mai proastă, în contextul în care şi Serge Gnabry, care ar fi trebuit să îl înlocuiască, e accidentat. Totuşi, fostul jucător al lui Arsenal e aproape de revenire, el antrenându-se separat, pe gazon, de la mijlocul lui ianuarie. În contextul absenţelor celor doi, stafful tehnic va miza pe veteranul Thomas Muller în linia de 3 din spatele lui Kane, acesta urmând să fie în linie cu Musiala şi Sane.
Bavarezii au în acest moment 12 jucători indisponibili, doi dintre aceştia fiind la Cupa Africii/Asiei (Mazraoui şi Kim Min-Jae).
Bayern este în continuare pe 2 în Bundesliga, dar a redus ecartul faţă de Bayer Leverkusen, formaţie condusă imperial de Xabi Alonso, la doar două puncte, după remiza de ieri a "farmaciştilor", 0-0 pe teren propriu cu Gladbach.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo