Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Victorie cu emoții pentru Bayern în deplasarea de la Augsburg. Pavlovic, primul gol pentru bavarezi

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 27/01/2024 la 18:34 GMT+2

Bayern Munchen s-a impus cu scorul de 3-2 în deplasarea de la Augsburg. Elevii lui Thomas Tuchel s-au impus cu emoții într-un meci în care tânărul Aleksandar Pavlovic a deschis scorul, marcând primul său gol pentru echipa la care a crescut. Augsburg a beneficiat de două lovituri de pedeapsă.

Aleksandar Pavlovic (FC Bayern)

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
Bayern a deschis scorul în minutul 23 perin tânărul Aleksandar Pavlovic. Reușita mijlocașului de 19 ani a fost supusă unei analize VAR, dar reușita marcată la capătul unei faze fixe a fost validată de brigada de arbitri. Acesta a fost primul gol al mijlocașului de 19 ani la seniori.
Alphonso Davies a dublat avantajul pentru Bayern în finalul reprizei secunde, printr-o finalizare cu piciorul mai slab, dreptul. Canadianul l-a învins pe portarul celor de la Augsburg cu un șut din afara careului, surprinzător pentru Finn Dahmen.
Bavarezii intrau cu avantaj liniștitor la vestiare, dar gazdele au reușit să revină pe tabelă imediat după startul reprizei secunde. Augsburg a reus din diferență printr-un gol marcat de Ermedin Demirovic. Atacantul bosniac a finalizat cu capul o centrare a lui Kevin Mbabu.
Citește și:

Două victorii consecutive pentru Bayern în Bundesliga

Elevii lui Thomas Tuchel au refăcut avantajul de două goluri imediat, prin golgheterul Harry Kane. Englezul a pasat mingea în poarta goală după ce un adversar i-a împins balonul în încercarea de a-l deposeda pe Jamal Musiala. Mathys Tel a avut o ocazie enormă în minutul 81, când a scăpat singur cu portarul, dar tânărul de 18 ani a nimerit bara.
Manuel Neuer a făcut o greșeală pe final de meci, când l-a lovit pe Felix Uduokhai în careu, iar Augsburg a primit penalty. Portarul de 37 de ani și-a reparat greșeala, apărând execuția lui Sven Michel. Augsburg a mai primit un penalty în prelungiri, la un fault al lui Thomas Muller, iar de data aceasta Demirovic și-a trecut în cont "dubla".
Această victorie o ține aproape pe Bayern de liderul Leverkusen, care este la un punc în față, dar mai are un meci de disputat. Bayern a legat a doua victorie consecutivă, după înfrângerea surprinzătoare din meciul contra celor de la Werder Bremen.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo