Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bayern-Darmstadt, meci nebun! 3 roșii prima parte și 8 goluri în repriza a 2-a! Kane, golul carierei

Nicu Savin

Publicat 28/10/2023 la 18:28 GMT+3

Bayern Munchen a surclasat-o pe Darmstadt, scro 8-0, într-un meci din etapa a 9-a din Bundesliga. Desfășurarea partidei a fost una incredibilă: până la pauză nu s-a marcat, dar e jucători au fost eliminați. Harry Kane a reușit o dublă, cea de-a doua reușită fiind probabil cea mai frumoasă din cariera sa, cu un șut perfect din propria jumătate de teren.

Harry Kane

Credit imagine: Getty Images

Bayern Munchen - Darmstadt a fost cel mai nebun meci al sezonului în Bundesliga. Bavarezii au îndeput dezastruos, Joshua Kimmich fiind eliminat în minutul 3, pentru un fault făcut în postură de ultim apărător. Astfel, mijlocașul va rata derby-ul cu Borussia Dortmund de săptămâna viitoare.
Egalitatea numerică a fost restabilită în minutul 21, când Klaus Gjasula a fost și el trimis la vestiare. Oaspeții au rămas chiar în 9 oameni în minutul 41, după ce Matej Maglica a văzut roșu direct. A fost pentru prima dată în istoria Bundesligii când 3 jucători au fost eliminați în prima repriză a unei partide.

Bayern Munchen - Darmstadt 7-0 | Harry Kane, gol din propria jumătate de teren

La pauză s-a intrat la egalitate, scor 0-0, dar echipa lui Tuchel și-a spulberat adversara în partea secundă. Harry Hane a deschis balul în minutul 51, iar Sane și Musiala au punctat și ei la câteva minute distanță și meciul era deja decis.
Bavarezii au continuat să atace și după ce Sane a făcut dubla în minutul 64, Harry Kane a marcat probabil cel mai frumos gol al carierei. Englezul a primit o pasă de la Muller și l-a executat pe portarul advers cu un șut fenomenal din propria jumătate de teren.
Spectacolul a continuat, iar Muller și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor în minutul 71, iar la 5 miniute distanță Musiala a devenit al 3-lea jucător de pe teren care îșiu trece în cont o dublă. Harry Kane și-a încununat ziua de grație în minutul 80, semnând astfel al doilea hattrick în tricoul lui Bayern.
Un alt eveniment notabil din partida de azi a fost că Manuel Neuer a jucat primul său meci după o pauză de aproape un an. Goalkeeperul a fost integralist și a ținut poarta intactă.
S-a terminat 8-0 și echipa lui Tuchel a urcat, cel puțin provizoriu, pe primul loc al clasamentului. Bavarezii pot coborî pe 2, dacă Leverkusen va câștiga mâine cu Freiburg.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo