Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bayern Munchen, "răpusă" de Werder Bremen. Bavarezii pierd teren în lupta la titlu cu Bayer Leverkusen

Andrei Nicolae

Publicat 21/01/2024 la 18:39 GMT+2

Bayern Munchen a fost învinsă surprinzător de Werder Bremen într-un meci contând pentru etapa cu numărul 18 din Bundesliga. Echipa lui Thomas Tuchel a cedat cu 1-0 și în acest moment se află la 7 puncte distanță de liderul campionatului, Bayer Leverkusen.

Harry Kane of Bayern Munich looks dejected after Mitchell Weiser of Werder Bremen (not pictured) scores

Credit imagine: Getty Images

Prima ocazie a partidei de pe Allianz Arena i-a aparținut lui Werder Bremen, care a fost aproape să deschidă scorul în minutul 9. Jens Stage a trimis un șut pe jos, însă Manuel Neuer a intervenit foarte bine.
În minutul 24, jucătorii oaspeților au avut o nouă ocazie prin Mitchell Weiser, care a trimis un șut spre vinclul porții lui Neuer, care a fost din nou magistral. Un singur minut mai târziu, Werder Bremen a marcat, însă golul lui Justin Njinmah a fost anulat pe motiv de offside.
În minutul 29 a venit prima ocazie din meci a lui Bayern, care a fost aproape de deschiderea scorului grație lui Dayot Upamecano. Michael Zetterer, goalkeeper-ul lui Bremen, a fost însă la post. Nicio echipă nu a reușit să mai fie periculoasă în finalul reprizei, astfel că scorul la pauză era 0-0.
Citește și:

Surpriză în Bundesliga. Bayern pierde cu Bremen și se îndepărtează de Bayer Leverkusen

După revenirea de la cabine, Werder Bremen a deschis scorul în minutul 59 prin Mitchell Weiser, care nu i-a dat nicio șansă lui Neuer cu șutul său. Cu 20 de minute înainte de final, bavarezii au trecut pe lângă egalare, însă mingea trimisă de Kane din careul mic s-a dus ușor pe lângă poartă.
În minutul 78, Zetterer a fost din nou pus la încercare, când a respins șutul în forță al lui Leroy Sane. În ultimele minute, bavarzii s-au năpustit în atac, însă Mathys Tel și Leon Goretzka nu l-au putut învinge pe portarul lui Bremen, șuturile lor trecând puțin pe lângă poarta sa.
Astfel, Bayern a pierdut un meci extrem de important cu scorul de 1-0 și a ratat ocazia de a "strânge" din nou din diferența față de Bayer Leverkusen. În acest moment, trupa lui Xabi Alonso, aflată pe primul loc în Bundesliga, are șapte puncte peste campioana en-titre, care are însă un meci în minus. Cu toate acestea, eșecul bavarezilor poate conta enorm în lupta la titlu cu Bayer, care pare de neoprit în acest sezon.
Pentru Bayern Munchen urmează partida contra lui Union Berlin, în timp ce Werder Bremen va da peste Freiburg.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo