Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marius Șumudică, boicotat în Turcia! "Șumi", lăsat "cu ochii-n soare" de jurnaliști după Sivasspor – Gaziantep 2-2

Irina Aldea

Publicat 21/01/2024 la 18:34 GMT+2

Marius Șumudică a fost boicotat de jurnaliștii din Turcia după Sivasspor – Gaziantep 2-2. Antrenorul român ar fi făcut gesturi obscene față de fanii gazdelor, echipele fiind la un pas de bătaie în etapa cu numărul 21 din Super Lig.

Marius Șumudică, Gaziantep

Credit imagine: Getty Images

Echipa lui Marius Șumudică a remizat în etapa cu numărul 21 din Super Lig, cu Sivasspor, scor 2-2. Gaziantep a fost condusă cu 2-0 încă din minutul 15, însă oaspeții au reușit să egaleze încă dinainte de pauză. Atacantul român Denis Drăguş a marcat un gol pentru echipă antrenată de Marius Şumudică.
Gazdele au avut 2-0 prin dubla albanezului Rey Manaj (8, 15), ambele goluri din penalty-uri, dar Denis Drăguş a redus din diferenţă (29), din pasa lui Alexandru Maxim, iar Papy Djilobodji (41) a egalat. Drăguş, înlocuit în min. 90+1, a ajuns la 8 goluri marcate în 17 partide. Mijlocaşul Alexandru Maxim a fost eliminat în min. 81 pentru al doilea cartonaş galben. Mijlocaşul Deian Sorescu a debutat cu acest prilej la Gaziantep, fiind integralist, la fel ca portarul Florin Niţă. Gaziantep FK ocupă locul 14, cu 22 de puncte.
CITEȘTE ȘI:

Sivasspor – Gaziantep 2-2 | Șumudică, boicotat în Turcia! "Șumi", lăsat "cu ochii-n soare" de jurnaliști

Cele două echipe au fost la un pas de bătaie la finalul meciului, iar totul ar fi plecat de la Marius Șumudică. Antrenorul român ar fi făcut gesturi obscene față de fanii echipei gazdă, Sivasspor, potrivit vicepreședintelui clubului, Deniz Kizilirmak. La conferința de presă, jurnaliștii au ținut să-i dea o lecție lui "Șumi". La câteva secunde după ce românul și-a făcut apariția în sala de conferințe, jurnaliștii s-au ridicat pe rând și au plecat, fără a-i adresa nicio întrebare.
Potrivit fotomac.com.tr, decizia jurnaliștilor turci a fost un protest împotriva gesturilor și insultelor lui Marius Șumudică la adresa fanilor și jucătorilor lui Sivasspor. "Pleacă?" poate fi auzit Marius Șumudică întrebând în momentul în care i-a văzut pe jurnaliști părăsind încăperea, după care a completat: "Vă mulțumesc mult, e plăcerea mea!"
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo