Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Este oficial, Marius Șumudică pleacă de la Gaziantep! Turcii știu cine va fi noul antrenor

Eurosport
DeEurosport

Publicat 06/03/2024 la 15:38 GMT+2

Marius Șumudică și-a încheiat oficial colaborarea cu clubul Gaziantep. Antrenorul român s-a despărțit amiabil de de clubul la care antrena din septembrie, anul trecut. Formația turcă s-ar fi hotărât deja în privința noului tehnician.

Marius Șumudică. Sursa: Profimedia.

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Daniel Kerekes
Marius Șumudică nu mai este antrenorul lui Gaziantep. După ce săptămâna trecută s-a vorbit despre o plecare iminentă a tehnicianului român, anunțul oficial a venit astăzi, 6 martie, din partea clubului.
Cei de la Gaziantep au anunțat că antrenorul Marius Șumudică a purtat o discuție cu șefii clubului în această dimineață, iar cele două părți au ajuns la un consens în privința rezilierii amiabile a contractului:
"Consiliul nostru Director al Clubului de Fotbal Gaziantep s-a întâlnit cu antrenorul Marius Șumudică pentru a discuta problemele de pe ordinea de zi. Ca urmare a schimbului reciproc de idei, Marius Șumudică a prezentat ideea că o schimbare ar fi mai potrivită pentru echipă, asta datorită dragostei și respectului său pentru clubul nostru și orașul nostru.
S-a ajuns la un consens în această privință. Dorim să-i mulțumim antrenorului Marius Șumudică și echipei sale pentru contribuțiile lor și îi dorim succes în următoarea parte a carierei sale", au comunicat cei de la Gaziantep, citați de Digi Sport.
Cei de la Gaziantep au anunțat deja numele noului antrenor. Hamza Hamzaoglu îi va lua locul lui Marius Șumudică, notează Sport.ro. Acesta nu a mai antrenat de doi ani, dar are încrederea conducerii lui Gaziantep.
Citește și:

Șumudică și-a dorit să plece de la Gaziantep

Marius Șumudică era ca și demis de la Gaziantep de mai bine de o săptămână. Presa din Turcia relata posibilitatea ca acesta să fie demis, dar noi surse anunțau că românul va continua pe banca lui Gaziantep.
Asta până când tehnicianul român a ieșit public marți, spunând că își va da demisia, din cauza stării sale de sănătate: "Mâine îmi voi face bagajele și voi pleca. Starea mea de sănătate s-a deteriorat, m-am îmbolnăvit aici. Nu suntem o echipă rea, dar sunt jucători care nu mă vor și nu joacă. Există bisericuțe în vestiar. Trebuie să schimb echipa pe care o am", a declarat Șumudică pentru jurnaliștii din Turcia.
Astfel, Marius Șumudică o lasă pe Gaziantep pe loc retrogradabil în prima ligă din Turcia. Antrenorul de 53 de ani a condus echipa turcă de pe bancă în 27 de rânduri, în ceea ce a fost al doilea său mandat la Gaziantep.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo