Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Standard Liege a bătut palma pentru transferul lui Denis Drăguș! Cu ce echipă va semna românul

Bianca Dumitru

Publicat 01/05/2024 la 10:24 GMT+3

Denis Drăguș se află, poate, în cel mai bun sezon al carierei sale, reușind să aibă multe prestații bune în tricoul celor de la Gaziantep. Românul a atras atenția mai multor echipe din Europa, iar Standard Liege s-a înțeles acum cu una dintre formațiile care și-au dorit transferul lui. Atacantul va semna, cât de curând, cu Trabzonspor.

Denis Drăguș, în Gaziantep - Trabzonspor

Credit imagine: Getty Images

Denis Drăguș, împrumutat la Gaziantep de la Standard Liege, este în, probabil, cel mai bun sezon al carierei în campionatul Turciei. Atacantul echipei naționale a României a avut evoluții solide pe tot parcursul acestui sezon.
El a înscris nu mai puțin de 13 goluri în toate competițiile pentru Gaziantep, reușind și o pasă decisivă, iar prin prestațiile sale a atras atenția mai multor cluburi din Europa. Una dintre echipele care și-a dorit în această primăvară să-i obțină transferul este Trabzonspor, care se pare că s-a înțeles cu belgienii pentru mutare.
Conform presei din Turcia, cei de la Standard Liege, cu care Drăguș mai are contract până în vara anului 2025, ar fi acceptat oferta făcută de echipa de pe locul 3 în Super Lig.
Turcii vor plăti 1,7 milioane de euro pentru românul de 24 de ani, la care se vor mai putea adăuga alte 500.000 de euro, sub formă de bonusuri. Denis Drăguș va semna un contract valabil 4 sezoane, cu opțiune de prelungire pentru încă un an.
Citește și:

Denis Drăguș, în atenția mai multor cluburi din Europa

În ultima vreme, presa internațională a anunțat că, prin prestațiile sale, atacantul de 24 de ani, care are o cotă de piață de două milioane de euro, a atras atenția unor cluburi din Europa.
Drăguș s-ar fi aflat în această primăvara pe lista de transferuri a unor echipe din Bundesliga. Este vorba despre Stuttgart, care se află pe locul 3 în clasamentul campionatului german, și de Eintracht Frankfurt, ocupanta celei de-a 6-a poziții.
În plus, românul ar mai fi fost dorit și de Beșiktaș, Coventry și Hoffenheim, echipe care l-au monitorizat atent în acest sezon. Drăguș ar fi fost și în atenția unor cluburi din Portugalia, fiind urmărit de impresarul lui Joao Felix, care a fost în România pentru a-l vedea la meciul cu Irlanda de Nord.
Se pare, însă, că va rămâne în Turcia, campionat în care a dat cel mai bun randament de până acum. Denis Drăguș, format la Academia lui Gheorghe Hagi, a mai evoluat la FC Viitorul și în Italia, la Crotone și Genoa.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo