Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

I-a ajuns! Marius Șumudică, OUT de la Gaziantep? "M-am îmbolnăvit aici! Împachetez și plec!"

Irina Aldea

Actualizat 05/03/2024 la 15:13 GMT+2

Marius Șumudică a ajuns la capătul răbdării la Gaziantep și anunță că își va depune demisia din cauza dificultăților pe care le are la echipa din Turcia: "Starea mea de sănătate s-a deteriorat. Nu mai pot, m-am îmbolnăvit aici!", a transmis tehnicianul român.

Marius Șumudică

Credit imagine: Getty Images

În urmă cu o săptămână, presa din Turcia relata posibilitatea ca Marius Șumudică să fie demis de turcii din conducerea lui Gaziantep în urma unei ședințe de urgență, dar acest fir narativ nu a durat mult. Deși știrea demiterii părea oficială, surse noi au apărut și au transmis că antrenorul român va continua pe banca trupei de pe locul 18 din Superlig, fiind antepenultima în clasament.
Azi, la mai bine de o săptămână de la vestea posibilității demiterii, Marius Șumudică a ieșit public să spună că urmează să-și dea demisia dela Gaziantep, ca urmare a degradării stării de sănătate: "Mâine îmi voi face bagajele și voi pleca. Starea mea de sănătate s-a deteriorat, m-am îmbolnăvit aici. Nu suntem o echipă rea, dar sunt jucători care nu mă vor și nu joacă. Există bisericuțe în vestiar. Trebuie să schimb echipa pe care o am", ar fi spus Marius Șumudică pentru "Gaziantep Doğuş Gazetesi".
CITEȘTE ȘI:

Marius Șumudică vrea să plece de la Gaziantep. Anunțul antrenorului român

Gaziantep nu traversează cea mai bună perioadă a sa și e tot mai mult amenințată de retrogradare. Luni, echipa lui Șumudică a cedat în deplasare cu Antalyaspor, scor 0-1, iar tensiunea din cadrul clubului a atins noi culmi. Echipa lui Șumi trebuia să se întoarcă acasă după meciul din etapa cu numărul 28 din Superlig, însă nu ar mai fi găsit avion și au plecat de abia azi spre casă.
Publicația turcă amintită anterior a obținut informații din interiorul clubului, după cum anunță, și precizează că nu mai există cale de împăcare între oficialii clubului și antrenorul român, care ar fi decis să se despartă de Gaziantep din cauza mai multor motive. În ciuda faptului că a fost salvat de la demitere săptămâna trecută (au fost 7-6 voturi în favoarea demiterii lui), de această dată situația e diferită, asta pentru că Șumudică și-a dat seama că nu este dorit și observă că nu e ajutat de fotbaliști, care-l vor plecat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo