Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bayern Munchen, victorie la scor de neprezentare cu Freiburg. Coman și Sane, decisivi pentru campioana en-titre

Andrei Nicolae

Publicat 08/10/2023 la 20:26 GMT+3

Bayern Munchen a învins-o pe Freiburg într-un meci contând pentru etapa a șaptea din Bundesliga, cu scorul de 3-0. Kinsley Coman, cu o dublă și Leroy Sane au fost oamenii decisivi pentur bavarezi, care s-au apropiat la două puncte de liderul Bayer Leverkusen.

Kingsley Coman of FC Bayern Muenchen celebrates with teammates after scoring his team's first goal during the Bundesliga match between FC Bayern München and Sport-Club Freiburg at Allianz Arena

Credit imagine: Getty Images

Bayern a început extrem de bine partida de pe Allianz Arena și a deschis scorul în minutul 12, grație unui șut fabulos al lui Kinglsey Coman. Bavarezii au continuat să atace, iar Harry Kane a irosit o mare ocazie șapte minute mai târziu, trimițând o minge milimetric pe lângă bară din pasa lui Sane.
Același Kane a mai ratat încă o șansă la fel de mare trei minute mai târziu, însă în minutul 25 Bayern a reușit în cele din urmă să își dubleze avantajul. Sane a fost lăsat cu poarta goală de Harry Kane și a îndeplinit o formalitate.
Sane a mai înscris o dată în poarta celor de la Freiburg până la pauză, însă golul a fost anulat pe motiv de offside. Astfel, Bayern a intrat la cabine cu un avantaj de două goluri.
Citește și:

Bayern, victorie fără emoții cu Freiburg

După ieșirea de la cabine, Bayern nu a mai forțat atât de mult în startul reprizei secunde, iar Freiburg nu a avut forța să revină. Prima ocazie a apărut abia în minutul 68 prin Coman, care a trimis o minge peste poartă.
După ce a mai avut o ocazie în minutul 71, Coman a reușit în cele din urmă să facă dubla și să ducă scorul la 3-0 cu zece minute înainte de final. Imediat după golul echipei lui Tuchel, Freiburg a băgat mingea în poartă, însă golul a fost anulat pe motiv de offside.
Niciuna dintre cele două echipe nu a mai produs vreo fază ofensivă notabilă în finalul meciului, astfel că Bayern Munchen s-a impus cu 3-0 și a urcat pe locul 3 în Bundesliga, la doar două puncte de liderul Bayer Leverkusen.
Pentru Bayern urmează un meci în deplasare cu Mainz, în timp ce Freiburg va juca etapa următoare acasă, cu Bochum.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo