Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bayern, victorie chinuită cu Leipzig! Bornă unică atinsă în Bundesliga

Dani Morar

Actualizat 24/02/2024 la 21:27 GMT+2

Bayern Munchen a câștigat cu mari emoții împotriva lui RB Leipzig, scor 2-1. Golul victoriei a venit în prelungiri, iar Harry Kane a ajuns la cota 27 în acest sezon, fiind aproape de a-și depăși cea mai bună performanță din carieră.

Harry Kane - FC Bayern

Credit imagine: Imago

Bayern Munchen s-a salvat incredibil în meciul cu RB Leipzig. Bavarezii au înscris golul victoriei în prelungiri și s-au impus cu 2-1. Formația antrenată de Thomas Tuchel rămâne la 8 puncte de Leverkusen, echipă care a setat un nou record de invincibilitate în Bundesliga.
Pentru Bayern Munchen, acesta a fost meciul cu numărul 1000 pe teren propriu, în Bundesliga. Bavarezii au devenit prima și singura echipă care ating această bornă în Germania.
Prima mare ocazie i-a aparținut lui Bayern, care putea deschide scorul în minutul 5. Harry Kane a primit o pasă în apropierea punctului cu var, dar a trimis pe centrul porții și portarul advers a respins în corner.
După ceva mai bine de o jumătate de oră, gazdele au mai irosit o șansă bună de a marca, prin Leroy Sane. Neamțul a pătruns în careu și s-a aflat în poziție bună, dar nu a reușit să trimită periculos către poartă.
Până la pauză, Bayern a mai avut o ocazie, dar Kane a trimis pe centrul porții, goalkeeperul lui Leipzig intervenind simplu.
Campioana Germaniei a deschis până la urmă scorul, în minutul 56. Jamal Musiala l-a servit excelent pe Harry Kane, care și-a arătat clasa și a trimis în plasă cu un șut la colțul lung, la care Blaswich nu a putut face nimic.
RB Leipzig nu s-a lăsat și a egalat cu 20 de minute înainte de final. Benjamin Sesko a primit o pasă la marginea careului și a tras către poartă. Mingea a fost deviată de De Ligt și a intrat în poartă, cu toată opoziția lui Neuer.
Harry Kane a marcat din nou în prelungiri, cu stângul, și a adus victoria echipei sale. Pentru Kane a fost al 27-lea gol al sezonului. Englezul e la cel mai bun start al unui atacant în campionatul Germaniei și se apropie de cel mai prolific sezon al carierei, el încheind de două ori cu 30 de goluri într-un singur an.
Bayern - Leipzig s-a încheiat 2-1, iar bavarezii rămân la 8 puncte de Leverkusen.
Citește și:

Bayern Munchen – RB Leipzig: Echipele de start:

  • Bayern: Neuer, Guerreiro, Dier, De Ligt, Kimmich, Goretzka, Pavlovic, Musiala, Muller, Sane, Kane.
  • Leipzig: Blaswich, Raum, Orban, Simakan, Henrichs, Schlager, Haidara, Simons, Olmo, Openda, Sesko.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo