Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cifrele unei înfrângeri istorice! De două decenii nu i s-a mai întâmplat asta lui Bayern

Eurosport
DeEurosport

Publicat 06/04/2024 la 20:48 GMT+3

Bayern Munchen a înregistrat o înfrângere usturătoare pe terenul nou promovatei Heidenheim, scor 2-3, în etapa cu numărul 28 din Bundesliga. Bavarezii conduceau la pauză, dar gazdele au revenit incredibil.

Der FC Bayern blamierte sich in Heidenheim

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
FC Heidenheim a produs surpriza etapei în Bundesliga. Echipa nou promovată a învins-o pe Bayern, după ce a fost condusă cu 2-0 la pauză. Elevii lui Frank Schmidt au egalat în mai puțin de două minute, iar reușita decisivă a fost marcată de Tim Kleindienst, în minutul 80.
Această înfrângere a intrat în cartea de istorie a bavarezilor, care au bifat două contraperformanțe. Este prima dată când Bayern pierde mai mult de 5 meciuri într-un sezon de Bundesliga, din sezonul 2011-2012 încoace.
Totodată, este pentru prima oară din 2000 încoace când multipla campioană a Germaniei pierde în fața unei nou promovate. Acest rezultat a venit în meciul cu numărul 700 al lui Thomas Muller în tricoul lui Bayern.
Citește și:

LEVERKUSEN, LA O VICTORIE DE TITLU

Având în vedere că mai sunt doar 6 etape de disputat în campionatul Germaniei, Bayern mai poate să facă maxim 18 puncte până la finalul sezonului. Astfel, o victorie a lui Leverkusen în meciul din etapa viitoare, contra lui Werder Bremen, va aduce primul titlu din istorie pe BayArena.
Bayer Leverkusen poate să sărbătorească acest titlu istoric chiar pe teren propriu, duminica viitoare, de la ora 18:30. Dacă trupa lui Alonso va obține 3 puncte din confruntarea cu Werder Bremen, aceștia vor bifa primul trofeu al sezonului.
Leverkusen ar putea să completeze o "triplă" extraordinară până la finalul sezonului. Liderul din Bundesliga s-a calificat în finala Cupei Germaniei, unde o va întâlni pe Kaiserslautern, iar în sferturile Europa League, va da peste West Ham, deținătoarea Conference League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo