Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Dacă Mbappe vrea să vină la noi, o să merg să-l iau cu bicicleta!" Reacția fabuloasă a lui Tuchel

Bianca Dumitru

Publicat 13/11/2023 la 11:18 GMT+2

Kylian Mbappe mai are contract cu PSG doar până la finalul acestui sezon și, cu circa două luni înainte de mercato-ul din iarnă, au reapărut zvonuri cu privire la transferul francezului. Thomas Tuchel a fost întrebat despre posibilitatea ca Mbappe să ajungă la Bayern, iar răspunsul său a venit imediat.

PSG's Mbappe thanks Tuchel after reports of German coach's sacking

Credit imagine: Getty Images

Kylian Mbappe se află în ultimele luni de contract cu PSG, iar din ianuarie 2024, francezul va putea semna gratuit cu orice echipă își dorește, urmând a merge acolo de la finalul actualei stagiuni.
Real Madrid a fost multă vreme anunțată ca fiind cea mai probabilă destinație a atacantului, dar săptămâna trecută jurnaliștii din Spania au dezvăluit că "galacticii" ar fi renunțat la ideea transferului lui Mbappe.
Ulterior acelui anunț, Thomas Tuchel a fost întrebat dacă ar vrea să-l aibă pe francez sub comanda sa la Bayern Munchen. Antrenorul a avut o reacție fabuloasă, lăudându-l pe fotbalist, dar glumind cu privire la transfer.
"Dacă vreau să-l transfer pe Kylian Mbappe la Bayern Munchen? Da, da, va juca la noi, e clar (n.r. râde)... Kylian este Kylian, este extraordinar.
Este foarte inteligent și avem o relație bună. Și dacă vrea să vină, o să merg să-l iau cu bicicleta", a declarat Thomas Tuchel, citat de As.com.
Citește și:

LIVERPOOL, FAVORITĂ LA TRANSFERUL LUI MBAPPE

După ce presa din Spania a anunțat decizia luată de cei de la Real Madrid, jurnaliștii de la The Hard Tackle au scris că marea favorită la a-i obține semnătura francezului este Liverpool, despre care s-a tot vorbit că ar fi interesată de această mutare.
În trecut, șefii de pe Anfield nu au făcut niciun pas pentru că nu ar fi vrut să plătească suma uriașă cerută de cei de la PSG în schimbul atacantului, dar acum, în condițiile în care Mbappe va putea fi transferat gratuit, "cormoranii" sunt așteptați să-i facă o ofertă fotbalistului.
Conform publicației britanice citate, nici salariul cerut de francez nu va fi o problemă pentru că cei de la Liverpool și-ar putea elibera un procent important din bugetul salarial prin transferul lui Mohamed Salah în Arabia Saudită, unde este așteptat de către Al-Ittihad.
Rămâne de văzut cu ce club va semna Mbappe. Cert este că nu va duce lipsă de oferte, mai ales dacă nu se va răzgândi în privința prelungirii contractului cu PSG și va putea fi transferat gratuit în următoarele luni.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo